Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Μπλόκο στη ΔΕΗ με σύνθημα κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα το Πάσχα

Σε εξέλιξη βρίσκεται η παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΔΕΗ επί της οδού Ακτής Δυμαίων στην Πάτρα, για τις συνεχιζόμενες διακοπές ρεύματος σε ευπαθείς οικογένειες.
Οι οικογένειες στις οποίες έχει κοπεί το ρεύμα ζητούν έναν «ανθρώπινο» συμβιβασμό, προκειμένου να επανασυνδεθεί το ρεύμα και να μην κάνουν Πάσχα στο σκοτάδι.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΦΩΤ. ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ
Πρώτη ενημέρωση 07.08΄
Ραντεβού στο κτίριο της ΔΕΗ στην Ακτη Δυμαίων δίνουν σήμερα Μεγάλη Τρίτη στις  9 το πρωί, ο Δήμος Πατρέων, το Εργατικό Κέντρο Πάτρας και καταναλωτές προκειμένου να  πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας, για τις συνεχιζόμενες διακοπές ρεύματος σε λαϊκές οικογένειες ,που αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στις υψηλές δόσεις και στους «φουσκωμένους» λογαριασμούς της ΔΕΗ.
Η ΔΕΗ,  ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, προχωρεί σε μαζικές διακοπές ρεύματος όσων έχουν ενταχθεί στο Κοινωνικό Τιμολόγιο (ΚΟΤ), προβαίνει σε διακοπές σε άτομα με βαριές αναπηρίες, σε ηλικιωμένους, σε οικογένειες με μικρά παιδιά, αναγκάζοντάς τους να ζουν στο σκοτάδι την ίδια  ώρα που οι κυβερνώντες πανηγυρίζουν ότι βγήκαμε από τα μνημόνια και ότι προστατεύουν τους κοινωνικά αδύναμους.
Το ΕΚΠ
Το Εργατικό Κέντρο της Πάτρας σε ανακοίνωσή του, απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε όσους εργαζόμενους αντιμετωπίζουν πρόβλημα, επισημαίνοντας την ανάγκη τις ημέρες του Πάσχα να μην μείνει κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα, προσθέτοντας ότι το πρόβλημα εντοπίζεται και σε νοικοκυριά τα οποία έχουν ενταχθεί στο κοινωνικό τιμολόγιο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ