Type Here to Get Search Results !

Νεαρό ζευγάρι «άρπαζε» ηλεκτρονικές συσκευές από σπίτια στην Πάτρα

Κάθε βράδυ «χτυπούσε» και ένα σπίτι στην Πάτρα ένα ζευγάρι νεαρών Ελλήνων διαρρηκτών που είχαν ιδιαίτερη προτίμηση στις ηλεκτρονικές συσκευές. Τέτοιες είχαν αρπάξει από το σπίτι μιας 49χρονης, όταν συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., τα ξημερώματα της Κυριακής. Στην Ασφάλεια όπου οδηγήθηκαν ο 23χρονος και η 19χρονη συνεργός του, αποκαλύφθηκε από την προανάκριση ότι και το βράδυ του Σαββάτου έκλεψαν με τον ίδιο τρόπο ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 700 ευρώ από άλλο ένα σπίτι στην πόλη. Οι δυο νεαροί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πάτρας, ενώ ερευνάται αν έχουν διαπράξει και άλλες διαρρήξεις.
 *** Άδειασαν μια καφετέρια που δε λειτουργεί στην βόρεια Εύβοια, δυο νεαροί που παραβίασαν την πόρτα και φόρτωσαν στο αυτοκίνητό τους ένα πλυντήριο ρούχων, έναν νιπτήρα, τρία επαγγελματικά ηχεία, ένα μείκτη ήχου και έναν ενισχυτή. Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή όταν έγιναν αντιληπτοί από τον 32χρονο ιδιοκτήτη, αλλά εντοπίστηκαν το επόμενο μεσημέρι από τους αστυνομικούς του τμήματος Ιστιαίας και της Ο.Π.Κ.Ε., συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.
 *** Τα ρούχα που βρήκαν μέσα στο όχημα ενός αλλοδαπού το οποίο διέρρηξαν σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους- Μυκηνών, άρπαξαν τρεις νεαροί Έλληνες, ένας 20χρονος, ένας 24χρονος και μια 22χρονη. Όμως, συνελήφθησαν άμεσα από αστυνομικούς της Ασφαλείας και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ τα κλεμμένα ενδύματα αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ