Type Here to Get Search Results !

Αυτά είναι ή θα είναι τα εκλογικά κέντρα των υποψηφίων δημάρχων!

Μένει λιγότερο από 1,5 μήνας για τις δημοτικές εκλογές και ήδη στην Πάτρα έχουν κάνει την εμφάνιση τους τα εκλογικά κέντρα των υποψηφίων. 
Εκλογικά κέντρα που θα γίνουν ακόμα περισσότερα το επόμενο διάστημα αφού θα αποκτήσουν το δικό τους "σπίτι", την δική τους έδρα αν θέλετε, και οι υπόλοιποι συνδυασμοί που αυτή τη στιγμή είναι "άστεγοι". Όλα σχεδόν τα εκλογικά κέντρα βρίσκονται στο ιστορικό κέντρο της αχαϊκής πρωτεύουσας και κινούνται στην ακτίνα γύρω από την πλατεία Γεωργίου. 
Μέσα στις επόμενες ημέρες ο δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Πελετίδης θα προχωρήσει στο άνοιγμα του δικού του εκλογικού κέντρου ή καλύτερα της Λαϊκής Συσπείρωσης, στην οδό Ερμού, κάτω από την Ρήγα Φεραίου.  
Ήδη, πάντως, ο συνδυασμός του Γρηγόρη Αλεξόπουλου "Πρωτεύουσα Ξανά" έχει ανοίξει το δικό του. Βρίσκεται στο κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να σημειωθεί πολυκοσμία από τα στελέχη και τους υποστηρικτές του υποψηφίου δημάρχου.
Στο κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου, σε ένα γωνιακό κτίριο θα βρίσκεται και το εκλογικό κέντρο του Νίκου Νικολόπουλου που αναμένεται να ανοίξει μετά τις ημέρες του Πάσχα αφού αυτή τη στιγμή στον χώρο αυτόν δραστηριοποιείται εμπορική επιχείρηση που πρόκειται να μετακομίσει στις επόμενες ημέρες. 
Πάντως, το εκλογικό κέντρο του Πέτρου Ψωμά και του συνδυασμού του "Σπιράλ" έχει ήδη ανοίξει και βρίσκεται στην πλατεία Γεωργίου, ενώ ανοικτή είναι και η έδρα της παράταξης του Γιώργου Ρώρου, λίγο πριν από την πλατεία Γεωργίου, στην οδό Κορίνθου.
Από την πλευρά του ο Νίκος Παπαδημάτος, έχει ανοίξει το δικό του εκλογικό κέντρο στην συμβολή των οδών Αγίου Ανδρέου και Γεροκωστοπούλου, ενώ στη Μαιζώνος, στο ύψος της Γούναρη, βρίσκεται η έδρα του συνδυασμού του Νίκου Τζανάκου. 
Η "Ανυπότακτη Πολιτεία" του Χρήστου Πατούχα είναι στην Κολοκοτρώνη, ενώ ο Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό, στην Αλεξάνδρου Υψηλάντου. Πιο εναλλακτικό εκ φύσεως το Κοινοτικόν του Θόδωρου Ντρίνια βρίσκεται στην οδό Ηφαίστου, ενώ ο συνδυασμός του Σπύρου Πολίτη αναμένεται να ανοίξει κοντά στην πλατεία Γεωργίου, μάλλον στην οδό Μαιζώνος. 
Σε αυτά τα εκλογικά κέντρα θα συγκεντρώνονται από εδώ και στο εξής οι φίλοι και τα στελέχη των δημοτικών συνδυασμών, μπαίνοντας για τα καλά στο κλίμα των εκλογών και με τον πυρετό αυτόν όσο πλησιάζουμε στην ημέρα της εκλογικής διαδικασίας να αυξάνεται συνεχώς. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ