Type Here to Get Search Results !

Συλλήψεις για κροτίδες σε Καλαμάτα, Πάρο, Ρέθυμνο και Πάτρα

Χιλιάδες κροτίδες κατέσχεσαν πάλι οι αστυνομικές υπηρεσίες σε όλη τη χώρα

Χιλιάδες κροτίδες κατέσχεσαν πάλι οι αστυνομικές υπηρεσίες σε όλη τη χώρα, στο πλαίσιο ελέγχων για την παράνομη εμπορία ειδών πυροτεχνίας. Στην Πάρο, συνελήφθη ένας 42χρονος που είχε γεμίσει την επιχείρησή του με κροτίδες και άλλα πυροτεχνήματα με σκοπό την πώλησή τους.

Κατά την διάρκεια της έρευνας από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, κατασχέθηκαν συνολικά 8.510 τυποποιημένες κροτίδες, 11.308 πυροτεχνήματα και παιδικά αθύρματα, αλλά και 135 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, διαφόρων διαμετρημάτων. 

*** Στην Καλαμάτα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 45χρονος μετά από οργανωμένη επιχείρηση στο κατάστημα που διατηρεί, όπου οι αστυνομικοί κατέσχεσαν συνολικά 11.090 κροτίδες διαφόρων τύπων. Ο 45χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

*** Στο Γεράκι Λακωνίας, συνελήφθη ένας 30χρονος μετά από έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος Ευρώτα στο σπίτι του και σε έναν αποθηκευτικό χώρο, όπου κατέσχεσαν 60 πυροτεχνήματα, τέσσερις συστοιχίες σωλήνων εκτόξευσης πυροτεχνημάτων των 19 βολών η καθεμιά και άλλη μια συστοιχία των 49 βολών. 

*** Στο Ρέθυμνο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 50χρονος ιδιοκτήτης περιπτέρου στο οποίο έγινε έλεγχος και κατασχέθηκαν 1.850 πυροτεχνήματα. 

*** Στην Κάτω Αχαΐα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας ένας 21χρονος όταν έγινε έρευνα στην κατοικία του και κατασχέθηκαν 167 κροτίδες.

*** Στην Πάτρα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 58χρονος υπάλληλος όταν έγινε έλεγχος στο κατάστημα στο οποίο εργάζεται και διαπιστώθηκε ότι διέθετε προς πώληση 100 κροτίδες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ