Type Here to Get Search Results !

Με επιτυχία η εκδήλωση της Αντικαρκινικής στο Πειραματικό για τα κινητά

Ποιοι κίνδυνοι υπάρχουν στην αλόγιστη χρήση της  κινητής τηλεφωνία , ειδικά για τους μαθητές που το κινητό είναι πλέον προέκταση του χεριού τους;
Το Παράρτημα Πάτρας της Αντικαρκινικής Εταιρείας, σε συνεργασία με  τον διευθυντή του Πειραματικού Σχολείου του Πανεπιστημίου Καστριτσίου κ. Γιάννη Σφαέλο και τον υποδιευθυντή Ευάγγελο Κυριακουλόπουλο, οργάνωσαν, την περασμένη εβδομάδα, μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα παρουσίαση, με ομιλητή τον καθηγητή Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών και μέλος του ΔΣ της Αντικαρκινικής, κ. Δημήτρη Καρδαμάκη, σε συντονισμό της προέδρου της Αντικαρκινικής Πάτρας, Νατάσας Ράγιου.
Μαθητές της Β’ Λυκείου του είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν, μέσα από την αναλυτική παρουσίαση του καθηγητή, για τους  σοβαρούς κινδύνους και τις βλαβερές συνέπειες της υπερβολικής επαφής μας με τα κινητά, να θέσουν ερωτήματα σχετικά με  την χρήση ακουστικών, την θέση του κινητού στη διάρκεια του ύπνου, τους σοβαρούς κινδύνους από την ακτινοβολία κ.λπ καθώς και να λύσουν τις απορίες τους γύρω από τις αλήθειες και τους μύθους για την καθημερινή χρήση των κινητών τηλεφώνων στην ζωή μας.
Η Αντικαρκινική Εταιρεία Πάτρας συνεχίζει την εκστρατεία ενημέρωσης σε σχολεία της Αχαΐας.

Πάτρα: Με επιτυχία η εκδήλωση της Αντικαρκινικής στο Πειραματικό για τα κινητά (φωτο)Πάτρα: Με επιτυχία η εκδήλωση της Αντικαρκινικής στο Πειραματικό για τα κινητά (φωτο)Πάτρα: Με επιτυχία η εκδήλωση της Αντικαρκινικής στο Πειραματικό για τα κινητά (φωτο)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ