Type Here to Get Search Results !

Ανήλικες "πολιορκούν" παππούδες στις περιοχές των ΚΑΠΗ

Το φαινόμενο της ανήλικης πορνείας δεν λέει να σταματήσει στην Πάτρα, με τις ανήλικες Ρομά να πηγαίνουν τώρα και στην έδρα των παππούδων και των ηλικιωμένων ανδρών. 
Πέρα από τις πλατείες και τα γνωστά στέκια της υπαίθριας πορνείας στην Πάτρα, οι κάτοικοι στις περιοχές κοντά στα ΚΑΠΗ, τονίζουν ότι έχουν δει αρκετές φορές ανήλικες κοπέλες, κυρίως από τη Ρουμανία να κάνουν εξορμήσεις, πολιορκώντας τους ηλικιωμένους άνδρες που ξέρουν ότι θα βρουν εκεί. 
Στόχος των ανήλικων κοριτσιών είναι να αποσπάσουν χρήματα με τη μέθοδο της απασχόλησης, αλλά και να προσφέρουν τις ερωτικές τους υπηρεσίες με το αντίτιμο των 5 ή των 10 ευρώ, ανάλογα με το τι ζητάει ο κάθε παππούς. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι κάτοικοι της περιοχής το φαινόμενο της ανήλικης πορνείας είναι σε καθημερινή βάση. 
Τα μικρά κορίτσια, σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες, δίνουν τα χρήματα που έχουν μαζέψει σε μεγαλύτερα άτομα, άνδρες ή γυναίκες που τα περιμένουν λίγα μέτρα πιο πέρα. Με λίγα λόγια το σκηνικό δεν διαφέρει σε πολλά από αυτό που διαδραματίζεται στα Ψηλαλώνια, στην πλατεία Όλγας, στην πλατεία Γεωργίου και σε τόσο ακόμα κοινόχρηστα μέρη της Πάτρας. 
Η αστυνομία γνωρίζει και έχει μαζέψει καταγγελίες, που αναφέρουν το φαινόμενο, από κατοίκους και περαστικούς που συχνάζουν σε αυτά τα μέρη, που αποτελούν στέκια της ανήλικης πορνείας. Το θέμα είναι γιατί δεν παρεμβαίνει και γιατί δεν κάνει κάτι. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ