Type Here to Get Search Results !

Το ΤΕΕ επιχειρεί να επιβάλλει συγκεκριμένη μελέτη για το θαλάσσιο μέτωπο από Σύλλογο

Μια περίεργη παρέμβαση σχετικά με την αξιοποίηση του θαλάσσιου μετώπου της Πάτρας, επιχειρεί το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος και περιέργως το Τεχνικό Επιμελητήριο Μακεδονίας.
Επιστολή του προέδρου του ΤΕΕ, Γιώργου Στασινού προς τον Δήμο της Πάτρας, «προτρέπει» τη Δημοτική Αρχή να αξιοποιήσει το θαλάσσιο μέτωπο σύμφωνα με όσα προέβλεπε μελέτη η οποία είχε γίνει πριν μερικά χρόνια από τον Αρχιτεκτονικό Σύλλογο Πατρών ή διαφορετικά να προβεί σε διαγωνισμό αλλά με βάση αυτά που προέβλεπε η συγκεκριμένη μελέτη.
H παρέμβαση αυτή, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις καθώς ουσιαστικά θέλει να οδηγήσει σε συγκεκριμένες επιλογές παρόλο που δεν έχουν καμία σχέση με τον πανελλήνιο αρχιτεκτονικό διαγωνισμό που πρέπει να προκηρυχθεί.
ΤΕΕ (2)
ΤΕΕ1
Το Τεχνικό επιμελητήριο Ελλάδος και το παράρτημα της Μακεδονίας – προς τιμή του το Τεχνικό Επιμελητήριο Δυτικής Ελλάδος διαχώρισε τη θέση του και με έγγραφό του κάνει σαφές πως αυτά που προτείνει το ΤΕΕ δεν εμπίπτουν στα όσα προβλέπονται για τους πανελλήνιους διαγωνισμούς – επιχειρεί να λειτουργήσει ως «Δούρειος Ίππος» προς συγκεκριμένη κατεύθυνση και αυτό προκαλεί σωρεία ερωτηματικών
Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ!!! ΤΟΥ ΤΕΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!!!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗς ΕΛΛΑΔΑΣ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ)
Τα σχέδια της Δημοτικής Αρχής, όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος Χρ. Κορδάς μιλώντας στον Γιάννη Γεωργόπουλο και την εκπομπή «Πράσινο, κόκκινο σε γαλάζιο φόντο» στο Ράδιο Γάμμα, είναι να προκηρυχθεί πανελλήνιος αρχιτεκτονικός διαγωνισμός για την αξιοποίηση του θαλάσσιου μετώπου.
Μάλιστα, όπως είπε ο κ. Κορδάς, θα είναι ο πρώτος διαγωνισμός που θα γίνει στην Ελλάδα με αυτή τη μορφή και θα αφορά τόσο μεγάλη έκταση.
Η προκήρυξη του διαγωνισμού θα είναι έτοιμη σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς έχουν προχωρήσει οι περισσότερες διαδικασίες, αλλά λόγω των επικείμενων εκλογών δεν μπορεί να γίνει τώρα η προκήρυξη.
Θα αφορά, δε, πολύ μεγαλύτερη έκταση από αυτή που προέβλεπε η μελέτη από τον Σύλλογο και που το ΤΕΕ επιχειρεί να επιβάλλει.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΡ. ΚΟΡΔΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ