Type Here to Get Search Results !

Τα Βίκος Street Relays 2019 ξεκινούν από την Πάτρα

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα σκυταλοδρομιών δρόμου ξεκινάει το ερχόμενο Σάββατο 23 Mαρτίου από την Πάτρα, με τη διεξαγωγή του πρώτου αγώνα Βίκος Street Relays (17:30) στην Πλατεία Βασιλέως Γεωργίου.

Ο αγώνας γίνεται με τη συνεργασία του Πατραϊκού Ομίλου Φίλων Αθλητισμού, του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Αχαΐας «Φειδιππίδης» και του «Ερμής 1877», καθώς και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Τα Βίκος Street Relays είναι μία πρωτοποριακή και μοναδική αθλητική δράση με κοινωνική διάσταση, που από το 2019 διευρύνεται ακόμη περισσότερο εντάσσοντας και μουσικές εκδηλώσεις στο πρόγραμμά της, ενώ και οι αθλητικές εκδηλώσεις έχουν νέα στοιχεία να επιδείξουν, καθώς το πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει τα εξής αγωνίσματα.

5 χιλιόμετρα τρέξιμο (ανδρών, γυναικών - 16 ετών και άνω)

4x1 χιλιόμετρο σκυταλοδρομία (ανδρών, γυναικών, μικτή - 12 ετών και άνω)

4x100μ. μικτή παιδική σκυταλοδρομία (γ’ δημοτικού, δ’ δημοτικού, ε’ δημοτικού, στ’ δημοτικού)

4x50μ. μικτή παιδική σκυταλοδρομία (προνήπια, νήπια, α’ δημοτικού, β’ δημοτικού)

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την αγορά αθλητικού υλικού για τα σχολεία της Πάτρας. Μετά το τέλος κάθε αγωνίσματος θα ακολουθήσουν ειδικές βραβεύσεις σε κάθε κατηγορία των Βίκος Street Relays.

O αγώνας 4Χ1000 μ. ειδικά για την Πάτρα, είναι αφιερωμένος στη μνήμη του σπουδαίου εκπαιδευτικού και παιδαγωγού Ηλία Κατσαούνου που έφυγε
άδικα και πρόωρα από τη ζωή το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Ηλίας Κατσαούνος πέρα από ένας καταρτισμένος δάσκαλος ήταν ένας σπουδαίος εκπαιδευτικός και παιδοψυχολόγος με μεγάλο έργο στην ανάπτυξη της παιδείας στην Πάτρα και την Αχαϊα. Αυτός είνα και ο λόγος που με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων προστέθηκε στο «53ο Δημοτικό Σχολείο – 13ο Νηπιαγωγείο Πατρών» η προσωνυμία «53ο Δημοτικό Σχολείο – 13ο Νηπιαγωγείο Πατρών Ηλίας Κατσούνος». Μία απόφαση που στήριξαν οι Ενώσεις και οι Σύλλογοι Διδασκόντων και Γονέων και Κηδεμόνων, αλλά και ο Σϋλλογος Μαραθωνοδρόμων Αχαϊας «Φειδιππίδης». Ο Ηλίας Κατσαούνος, υπήρξε και φανατικός δρομέας…

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τα Βίκος Street Relays της Πάτρας συνεχίζονται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.relays.gr., ως και τα μεσάνυχτα της Τρίτης 19 Μαρτίου.

Επίσης, το Κέντρο Εγγραφών στην Πάτρα θα λειτουργεί από 12 Μαρτίου έως και 22 Μαρτίου 2019, στο κατάστημα του Μεγάλου Χορηγού των αγώνων Watt+Volt, στη διεύθυνση: Αγίου Ανδρέου 68, ΤΚ 26221 και με το εξής ωράριο: Δευτέρα-Τετάρτη 08:30-17:30, Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 08:30-21:00, Σάββατο 08:30-15:00. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2616 007 555.

Η παραλαβή εξοπλισμού θα γίνεται από την γραμματεία των αγώνων, που θα λειτουργεί στο κατάστημα της Watt+Volt, την Παρασκευή 22 Μαρτίου από 14:00 έως 20:00 και το Σάββατο 23 Μαρτίου από 10:00 έως 16:00. Επίσης στο ίδιο σημείο θα γίνονται και εγγραφές, αν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.

Η Βίκος, η κορυφαία ελληνική βιομηχανία νερών και αναψυκτικών, είναι ο ονομαστικός χορηγός των Street Relays ενώ Μεγάλος Χορηγός είναι  η εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ενέργειας WATT+VOLT. Επίσημοι χορηγοί είναι η Interwetten και η Ypostirixis Group.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ