Type Here to Get Search Results !

Σάλος με συναυλία των Rotting Christ στην Πάτρα: Έφτασαν στον εισαγγελέα για ακύρωσή της

Η επωνυμία του συγκροτήματος "Σάπιος Χριστός" (Rotting Christ) που επρόκειτο να δώσει συναυλία στην "Αίγλη" της Βέσο Μάρε μεθαύριο Παρασκευή 15 Μαρτίου, ήταν η αιτία που ερέθισε ομάδα ατόμων της περιοχής, οι οποίοι προσέφυγαν σήμερα στον εισαγγελέα ζητώντας την ακύρωσή της. Τελικά η συναυλία ακυρώθηκε μεν από την Αίγλη, την οποία διαχειρίζεται ο Δήμος της Πάτρας, ενώ θα λάβει τελικά χώρα στο Metropolis της Τσαμαδού.
Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στον Εισαγγελέα η συναυλία προσβάλει τα θεία και την Ελλάδα. Όπως πληροφορείται το thebest.gr, το πρωί της Τετάρτης έγινε αναφορά στον Εισαγγελέα, παρουσία δικηγόρου, ενώ υπήρξε και κινητοποίηση μέσα από το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την ακύρωση της.

Η αναφορά στον Εισαγγελέα

Αναφορά στον εισαγγελέα, παρουσία δικηγόρου, προκειμένου να μην πραγματοποιηθεί η συναυλία Σύμφωνα, πάλι με πληροφορίες του thebest.gr, οι ενάντιοι στην συναυλία επισκέφθηκαν και σημείο που γινόταν προπώληση εισιτηρίων για την εκδήλωση προκειμένου να διαμαρτυρηθούν, να πάρουν τα στοιχεία των υπεύθυνων του χώρου και να ενημερώσουν ότι θα γίνει αναφορά σε Εισαγγελέα.

Τι λένε οι διοργανωτές

Εκπρόσωποι της εταιρείας διοργάνωσης εκδηλώσεων που φέρνει στην Πάτρα το εν λόγω συγκρότημα, μιλώντας στο thebest.gr ανέφεραν χαρακτηριστικά: "Η ενημέρωση που είχαμε αρχικά από τον Δήμο είναι ότι η αίθουσα δεν μπορεί να μας δοθεί, με εντολή του Δημάρχου, για λόγους περιεχομένου της συναυλίας. Στη συνέχεια ενημερωθήκαμε και για τεχνικά προβλήματα".
Τελικά αναρωτιούνται αν αυτά τα προβλήματα θα έχουν λυθεί «με έναν μαγικό τρόπο» την επόμενη μέρα όπου πρόκειται να γίνει άλλη συναυλία. Ανέφεραν δε ότι το συγκεκριμένμο συγκρότημα έχει πραγματοποιήσει άλλες δύο συναυλίες στην πόλη χωρίς να υπάρξει πρόβλημα (η μία μάλιστα είχε γίνει στην Πολιτεία).

Τι λέει ο Δήμος

Το thebest.gr επικοινώνησε με τον Τάκη Πετρόπουλο του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, ο οποίος απάντησε ότι δεν γνώριζε τίποτα για την αναφορά στον Εισαγγελέα και ότι οι λόγοι για την μη διάθεση του χώρου είναι τεχνικοί. Σε ερώτηση του thebest.gr για το εάν η προγραμματισμένη συναυλία του Σαββάτου από άλλο συγκρότημα (συγκεκριμένα τον Γιάννη Αγγελάκα) θα γίνει, μας απάντησε αρχικά ότι θα έχουν προλάβει να αποκαταστασθούν τα τεχνικά προβλήματα μέχρι το Σάββατο, ενώ σε επόμενη επικοινωνία του με το thebest πρόσθεσε ότι πιθανόν να μην έχουν αποκατασταθεί, ούτε και για τη συναυλία του Αγγελάκα. Το thebest.gr επικοινώνησε το μεσημέρι και με τους διοργανωτές της συναυλίας του Γιάννη Αγγελάκα, ωστόσο, τα εισιτήρια προπωλούνται κανονικά.
Σάλος με συναυλία των Rotting Christ στην Πάτρα: Έφτασαν στον εισαγγελέα για ακύρωσή της

Η επίσημη ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας

Σε επίσημη ανακοίνωση της η εταιρεία αναφέρει:
"Αγαπητοί φιλοι και fans των Rotting Christ είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε οτι ο Δήμος Πάτρας θεώρησε σωστό να αθετήσει τη συμφωνία με την εταιρεία μας για τη διάθεση του χώρου Αίγλη και να μην μας παραχωρήσει την αίθουσα για το live της Παρασκευής, παρόλο που είχε ήδη κατατεθεί το ενοίκιο του χώρου. Ως δικαιολογία πρόβαλαν οτι έχει χαλάσει ο ηλεκτρολογικός πινακας της αίθουσας και δεν διορθώνεται. Παρόλα αυτά η συναυλία του Γιάννη Αγγελάκα στις 16/03 θα πραγματοποιηθεί απρόσκοπτα!! Όπως πληροφορηθήκαμε από τα Πατρινά ΜΜΕ και από άτομα που εργάζονται στο δήμο, άτομα της Ιερας Μητροπολης Πατρων πίεσαν το Δήμο να ακυρώσει το event και να μην μας παραχωρήσει την Αιγλη λόγω του υβριστικού και καλά ονόματος της μπάντας προς το πρόσωπο του Ιησού. Ο καθόλα κομμουνιστικός Δήμος μας θεώρησε καλύτερο να αθετήσει τη συμφωνία του και να μας ενημερώσει δύο μερες πριν την εκδήλωση και αφού είχαμε ήδη μπει σε αρκετά έξοδα οτι δεν μας παραχωρεί την αίθουσα. Είναι γεγονός οτί ζούμε μεσαιωνικές στιγμές....! Κόντρα λοιπόν στο νέο μεσαίωνα και στις οπισθοδρομικές τακτικές εμείς θα πραγματοποιήσουμε το live μας στο χώρο METROPOLIS".
 
Πηγή: 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ