Type Here to Get Search Results !

Συνεχίζονται οι συλλήψεις αλλοδαπών στο λιμάνι

Στη σύλληψη ενός 28χρονου αλλοδαπού άμεσου συνεργού σε 23χρονη αλλοδαπή, προέβησαν απογευματινές ώρες χθες, τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, εντοπίστηκε μια 23χρονη αλλοδαπή, η οποία συνόδευε τα δύο ανήλικα τέκνα της, να αποπειράται την παράνομη έξοδο από τη χώρα ενός εκ των δύο, με την άμεση συνέργεια του ανωτέρω 28χρονου, ο οποίος κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο για το εν λόγω ανήλικο.
Επίσης, στη σύλληψη ενός 22χρονου και ενός 28χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδυνές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, ο 22χρονος κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα, ενώ ο 31χρονος κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο που ανήκε σε άλλο πρόσωπο.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ