Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Ξύλο στην "ουρά" της νυχτερινής ποδαράτης - Μαζική σύρραξη

Όσο περνούν οι μέρες και βρισκόμαστε στον απόηχο του Πατρινού Καρναβαλιού, ολοένα γίνονται γνωστά και περισσότερα περιστατικά που συνέβησαν το τριήμερο, μέσα στο γενικό χαμό. Από τα διάφορα περιστατικά και συμβάντα που έγιναν ορισμένα είχαν να κάνουν με ξυλοδαρμούς και συμπλοκές που έλαβαν χώρα.
Η μαζικότερη συμπλοκή που έγινε κατά τη διάρκεια του Πατρινού Καρναβαλιού, συνέβη μεταξύ διαφορετικών παρεών το βράδυ του Σαββάτου, που όμως έβγαιναν στο ίδιο πλήρωμα. Το περιστατικό έγινε στο ξεκίνημα της νυχτερινής ποδαράτης ή καλύτερα την ώρα που το πλήρωμα το οποίο είχε χιλιάδες κόσμου, βρισκόταν στην αναμονή για να βγει στην παρέλαση. 
Πρόκειται για ένα πλήρωμα από τα πολυάριθμα του φετινού Πατρινού Καρναβαλιού που βρισκόταν στην "ουρά". Η συμπλοκή ξεκίνησε για άγνωστο λόγο - πληροφορίες κάνουν λόγο ότι στις δύο παρέες υπήρξαν και άτομα εκτός πληρώματος, με κουκούλες και κράνη - και είχε ως αποτέλεσμα να μπουν στον καυγά αρκετά άτομα από το γκρουπ. 
Η σύρραξη έγινε μαζική, αφού το συγκεκριμένο πλήρωμα είχε αρκετούς νεαρούς που βράζει το αίμα τους. Έτσι, τουλάχιστον για 10 με 15 λεπτά, πάνω από 100 άτομα έπαιζαν τις μπουνιές και τις κλωτσιές μεταξύ τους, μέχρι να επέμβουν οι ψυχραιμότεροι και να σταματήσει η συμπλοκή. 
Δεν έγινε γνωστό αν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ η Αστυνομία δεν παρενέβη, αφού την ώρα που κάποιοι ήταν έτοιμοι να την ειδοποιήσουν, ο καβγάς, σταμάτησε. Δεν ήταν πάντως το μοναδικό περιστατικό βίας και ξυλοδαρμού που έγινε κατά τη διάρκεια του τριημέρου. 
Μπουνιές έπεσαν κοντά στην πλατεία Όλγας μεταξύ επισκεπτών του Πατρινού Καρναβαλιού, ενώ μεμονωμένα επεισόδια συνέβησαν στην πλατεία Γεωργίου, αλλά και στο κέντρο της Πάτρας, με έναν "πορτιέρη" σε μπαρ να τα βάζει με έναν ψήστη γειτονικής σουβλακερί που είχε βγάλει έξω ψησταριά, με αποτέλεσμα για λίγο να δημιουργηθεί φασαρία. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ