Type Here to Get Search Results !

Η νηπιαγωγός που τόλμησε και δικαιώθηκε – Η ξεχωριστή ιστορία της

Αυτή η νηπιαγωγός από την Πάτρα, ζει και εργάζεται -πλέον- στην Αγγλία. Η Χριστίνα Παναγοπούλου, αν και γεννήθηκε στη Μαδρίτη από Έλληνες γονείς, ζει και εργάζεται ως νηπιαγωγός στο Λονδίνο εδώ και σχεδόν 10 χρόνια. Η εγκατάστασή της στην Αγγλία, δεν υπαγορεύτηκε λόγω της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, καθώς αυτή δεν είχε ακόμη εκδηλωθεί  Ωστόσο, η ίδια είναι ένα ανήσυχο πνεύμα, και ήθελε με κάθε τρόπο να ερευνήσει διαφορετικά προσχολικά συστήματα και να γνωρίσει διαφορετικούς πολιτισμούς.
Ωστόσο κάθε νέα αρχή έχει και τις δυσκολίες της πέρα από τις προκλήσεις και σίγουρα η ενημέρωση και η πληροφόρηση μπορεί να διευκολύνει τα πρώτα βήματα ενός ανθρώπου σε μια άλλη χώρα.
Η Χριστίνα δεν την είχε, κατάφερε όμως να βρει την άκρη και επιπλέον σκέφτηκε τι μπορεί να κάνει για να δώσει τη βοήθεια που και η ίδια χρειαζόταν, σε νηπιαγωγούς που θα πήγαιναν να εργαστούν στην Αγγλία.
Το 2013 δημιούργησε ένα blog http://nipiagogoistinagglia.blogspot.com/ παρέχοντας πληροφορίες για την εύρεση εργασίας σε νηπιαγωγεία της Αγγλίας, αλλά και για τη διαμονή, τους μισθούς, την ασφάλιση και τη ζωή μιας Νηπιαγωγού, μέχρι τις προοπτικές που υπάρχουν, καθώς και χρήσιμα links και sites. Μόλις πριν λίγα 24ωρα, μάλιστα, το συγκεκριμένο Blog αναβαθμίστηκε και… μετακόμισε σε νέα διαδικτυακή διεύθυνση. Όλες τις επιπλέον πληροφορίες μπορεί κανείς να τις βρει στο Blog…
Πηγή: thebest.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ