Type Here to Get Search Results !

Σε εορταστικούς ρυθμούς η αγορά – Το ωράριο των καταστημάτων

Σε εορταστικούς ρυθμούς μπαίνει από αύριο Κυριακή η αγορά της Πάτρας, καθώς ξεκινά το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων.
Τα καταστήματα θα ανοίξουν φέτος, στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά τρεις Κυριακές -16, 13 και 30 Δεκεμβρίου- με τους εμπόρους να προσδοκούν ανάκαμψη της αγοραστικής κίνησης, εν όψει και της καταβολής επιδομάτων, αναδρομικών, δώρων και συντάξεων. Το εορταστικό ωράριο που προτείνεται από τον Εμπορικό Εισαγωγικό Σύλλογο Πατρών είναι το εξής:

Πάτρα: Την Κυριακή ξεκινά το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων
Από την πλευρά τους οι εμποροϋπάλληλοι αντιδρούν στο άνοιγμα τριών Κυριακών, έχοντας εξαγγείλει απεργία για αύριο Κυριακή 16 Δεκεμβρίου.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Πάτρας αναφέρει τα εξής:
«Με την ανακοίνωση του εορταστικού ωραρίου και την γνωστοποίηση ότι τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά 3 συνεχόμενες Κυριακές, ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Πάτρας διαφωνεί κάθετα με το άνοιγμα της Κυριακής 16/12/2018.
Η συγκεκριμένη Κυριακή είναι μία από τις οκτώ Κυριακές που θεσμοθετήθηκαν με μνημονιακούς νόμους, κατά τις οποίες επιτρέπεται η χωρίς όρια ελεύθερη η λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές.
Η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος έχει προκηρύξει απεργία για την συγκεκριμένη Κυριακή και καλούμε όλους τους εμποροϋπαλλήλους να αντιδράσουν.
Ειδικά το μήνα Δεκέμβριο, δηλαδή την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, το μνημονιακό νομοθετικό πλαίσιο θα εξοντώσει τους εμποροϋπάλληλους, αφού τους αναγκάζει να εργαστούν «σερί», χωρίς καμιά ανάπαυση, για πάνω από ένα (1) μήνα και μάλιστα στην πλειοψηφία τους απλήρωτοι για την Κυριακάτικη εργασία.
Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Πάτρας αντιδρά σε αυτό το πλαίσιο και καλεί όλους τους εμποροϋπαλλήλους να πράξουν το ίδιο».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ