Type Here to Get Search Results !

Έργα 70 εκατ. ευρώ βρίσκονται σε εξέλιξη ή έχουν δρομολογηθεί από τη Δημοτική Αρχή

Έργα 70 εκατ. ευρώ βρίσκονται σε εξέλιξη ή έχουν δρομολογηθεί έχονταςολοκληρωμένες μελέτες, όπως ανακοινώθηκε στην εκδήλωση του Δήμου Πατρέωνστο 21 ο Forum Ανάπτυξης- Μοney Show Πάτρας 2018 το μεσημέρι του Σαββάτου.Την εκδήλωση που συντόνισε ο αντιδήμαρχος, Βασίλης Θωμόπουλος και είχε θέμα«Μπροστά οι ανάγκες του λαού- Παρεμβάσεις και έργα του Δήμου Πατρέων»,χαιρέτησε ο Δήμαρχος, Κώστας Πελετίδης.
Ο Δήμαρχος ανέφερε μεταξύ άλλων πως «ότι βάζουμε μπροστά τις ανάγκες του λαούμας δεν είναι μόνο λόγια, αλλά πρέπει να το αποδεικνύουμε καθημερινά. Από τηνανάληψη των καθηκόντων μας αντιμετωπίσαμε σοβαρά προβλήματα με κυρίαρχα,αυτά της δραματικής μείωσης του προσωπικού, του οικονομικού στραγγίσματος τουΔήμου που εντείνεται και στον νέο κρατικό προϋπολογισμό, καθώς και το θεσμικόπλαίσιο που αποτελεί πολλές φορές τροχοπέδη. Όλα τα προηγούμενα χρόνια ο κύριοςπροσανατολισμός μας ήταν το παιδί, γι΄ αυτό ξεκινήσαμε από τους παιδικούςσταθμούς, τις παιδικές χαρές. Ένα άλλο κομμάτι είναι η ζωή των κατοίκων τηςπόλης, η οποία εξακολουθεί να μετρά 30.000 ανέργους, ενώ 15.000 συμπολίτες μαςζουν με το ΚΕΑ. Δηλαδή, μια ολόκληρη πολιτεία μέσα στην πόλη. Η πόλη μας θαγίνει όμορφη, μόνο όταν δεν έχουμε ανέργους, φτώχεια και παιδιά στην εξάντληση.Μας λένε ότι θα έλθει ο επενδυτής; Κι αν δεν έλθει; Οφείλουμε να στηριχτούμε στιςδικές μας δυνάμεις. Ευχαριστούμε τους εργαζόμενους, αλλά και τον πατραϊκό λαόπου συμμετέχουμε σε όλα όσα κάνουμε».
Στην εκδήλωση μίλησαν:
-Η Ελένη Αλεξοπούλου από τη Διεύθυνση Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού, η οποίαπαρουσίασε αναλυτικά όλα τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως ο παιδικόςσταθμός στη Μανιακίου, η μεταφορά των υπηρεσιών του Δήμου στο Αρσάκειο, ηδιαμόρφωση των Παλαιών Σφαγείων, η μετατροπή των εγκαταστάσεων του ΑΣΟ σεεκθεσιακό χώρο, κ.α. Επίσης, ανακοίνωσε πως έχουν ολοκληρωθεί οι μελέτες γιαέργα 20 εκατ. ευρώ, όπως η ανέγερση του 12 ου Δημοτικού Σχολείλου, η μετατροπήτου Παλαιού Νοσοκομείου, η νομιμοποίηση και επισκευή του Εργοστασίου Τέχνης,κ.α. καθώς και έργα 27,5 εκατ. ευρώ που σε κοινόχρηστους χώρους.
-Ο Γιώργος Σπηλιωτόπουλος από τη Διεύθυνση Έργων Υποδομής, ο οποίοςπαρουσίασε τα έργα και τις δράσεις της συγκεκριμένης Διεύθυνσης, όπως το μεγάλοδίκτυο των οπτικών ινών, καθώς και το μεγάλο έργο της ανάπλασης του ιστορικούκέντρου της Πάτρας.-Ο Πέτρος Γανός από το τμήμα Σχεδιασμού και Μελετών, ΔιεύθυνσηΠρογραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής-Ο Κώστας Ξιούρας από τη Διεύθυνση Καθαριότητας, Ανακύκλωσης καιΜηχανολογικού Εξοπλισμού.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ