Type Here to Get Search Results !

Έρχονται 6εκ. ευρώ για τα Νοσοκομεία

Τέλος στην αναστάτωση που προκάλεσαν τις προηγούμενες εβδομάδες σε ασθενείς, γιατρούς αλλά και στις διοικήσεις των δύο μεγάλων Νοσοκομείων της Πάτρας τα άδεια ταμεία των νοσηλευτικών ιδρυμάτων. Με απόφαση του Υπουργείου Υγείας, έστω και λίγο καθυστερημένα, ήρθαν στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια 6εκ. ευρώ τα οποία άμεσα διανέμονται στα Νοσοκομεία της περιοχής που είχαν μεγάλες ανάγκες.
Έτσι οι διοικήσεις θα μπορούν και πάλι να παραγγέλνουν κανονικά υλικά απαραίτητα για επεμβάσεις αλλά και άλλες χρήσεις που εξασφαλίζουν την εύρυθμη λειτουργία των νοσηλευτικών ιδρυμάτων.
Από τα χρήματα αυτά τα 3,2εκ. ευρώ αναλογούν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου και περίπου 1,2εκ. ευρώ για τον Άγιο Ανδρέα ο οποίος προσφάτως είχε πάρει άλλα 600.000 ευρώ από την 6η ΥΠΕ προκειμένου να καλύψεις τις επείγουσες ανάγκες που του είχαν προκύψει.
Επίσης περίπου 80.000 ευρώ κατευθύνονται προς την Αμαλιάδα, άλλες 50.000 ευρώ προς το Νοσοκομείο του Πύργου και τα υπόλοιπα μοιράζονται στα άλλα νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας της διοικητικής περιφέρειας της 6ηςΥΠΕ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ