Type Here to Get Search Results !

Σε συλλήψεις διακινητών σε Πάτρα και Ηγουμενίτσα προέβησαν οι αρχές Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/387459/se-sullipseis-diakiniton-se-patra-kai-igoumenitsa-proevisan-oi-arhes-25-10-2018/#ixzz5UvCPu3VH Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Στη σύλληψη ενός 24χρονου αλλοδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας. Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον 24χρονο από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στον επιβατικό σταθμό του λιμένα, πριν τον απόπλου πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο. 
Παράλληλα, σε σύλληψη ενός 58χρονου αλλοδαπού διακινητή αλλοδαπών προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου και στην Ηγουμενίτσα. Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας με τη συνδρομή υπαλλήλου (συνοδός σκύλου βιοανίχνευσης) ιδιωτικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφάλειας του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω 58χρονος ως οδηγός τράκτορα που ρυμουλκούσε επικαθήμενο, μετέφερε κρυμμένους στο πίσω μέρος του φορτίου έξι (06) αλλοδαπούς, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ