Type Here to Get Search Results !

ΚΙΝΗΣΗ στην Πάτρα με ηλεκτρικό Ι.Χ

Η εμπειρία ήταν πραγματικά ξεχωριστή. Οδηγούσαμε στο κέντρο της Πάτρας γνωρίζοντας ότι δεν εκπέμπουμε τον παραμικρό ρύπο, αφού το Eco-car το οποίο μας μετέφερε είναι ηλεκτροκίνητο και κινείται όχι με βενζίνη ή πετρέλαιο αλλά με τη δύναμη 5 συσσωρευτών, μπαταριών δηλαδή μπαταριών που βρίσκονται κάτω από τα καθίσματα.
"Ξεναγός" μας ο συμπολίτης ασφαλιστής Κωνσταντίνος Κολλυρόπουλος, ένας από τους πρώτους που τόλμησαν να το δοκιμάσουν. Το ηλεκτρικό αυτοκινητάκι, που είναι ελληνικής σχεδίασης, πραγματικά μας ξάφνιασε ευχάριστα, καθώς, πέραν των εμφανών μειονεκτημάτων του, ότι δηλαδή δεν είναι ιδιαίτερα ευρύχωρο ή γρήγορο και θα πρέπει να έχει το νου σου μην ξεμείνεις από ρεύμα πριν βρεθείς στην πλησιέστερη… πρίζα, έχει μεγάλα πλεονεκτήματα.
Όπως μας εξηγεί ο Κωνσταντίνος, αλλά όπως διαπιστώσαμε και οι ίδιοι, το γεγονός ότι, σε αυτό με τον κινητήρα που έχει ισχύ 3 KW, η ταχύτητα που μπορείς να αναπτύξεις κυμαίνεται περίπου στα 50 χιλιόμετρα την ώρα, δεν αποτελεί πρόβλημα για μέσα την πόλη.«Είναι ακριβώς ότι χρειάζεται ενώ στην περίπτωση που θέλεις να πας σε κάποια κοντινή απόσταση σε βγάζει άνετα. Πήγα πρόσφατα μέχρι το Αίγιο χωρίς κανένα πρόβλημα», μας εξηγεί ο Κωνσταντίνος.
Ένα ακόμα προφανές πλεονέκτημα του ηλετροκίνητου αυτοκινήτου είναι το μέγεθός του. Το μήκος του είναι μόλις 224.5 εκατοστά και το πλάτος του 129 εκατοστά, κάτι που σημαίνει ότι το παρκάρισμα στο κέντρο της Πάτρας, είναι πραγματικά παιχνιδάκι. thebest

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ