Type Here to Get Search Results !

80χρονος πυροβόλησε σε καφενείο - Τον έπιασε η Αστυνομία

Στη σύλληψη ενός ηλικιωμένου άνδρα, προχώρησε χθες το βράδυ η Αμεση Δράση, μετά από επεισόδιο με πυροβολισμό που σημειώθηκε σε καφενείο στην οδό Σολωμού στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για άνδρα ηλικίας 80 ετών, που συνελήφθη ως ο δράστης του πυροβολισμού στον αέρα, από τον οποίο ευτυχώς, δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.
Κατά πληροφορίες, ο 80χρονος φέρεται να έφυγε από το καφενείο μετά από καβγά και στη συνέχεια πήγε στο σπίτι του και επέστρεψε με καραμπίνα. Μπήκε σε κατάστημα εστίασης, πυροβόλησε μια φορά ψηλά και έφυγε, ευτυχώς, χωρίς να τραυματιστεί κανείς.
Στην περιοχή προκλήθηκε αναστάτωση και ενημερώθηκε άμεσα η Αστυνομία.
Ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε λίγα λεπτά αργότερα πεζός και προσήχθη στο Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, αργά το βράδυ ο 80χρονος συνελήφθη και σήμερα πρόκειται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.
Τα αίτια του καυγά δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, ενώ στο σημείο βρέθηκε και ένα φυσίγγιο όπλου.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 80χρονος ημεδαπός, διότι μετέβη σε καφενείο και έπειτα από διένεξη πυροβόλησε μία φορά στον αέρα με πιστόλι, το οποίο κατείχε παράνομα.

Επισημαίνεται ότι, δεν υπήρξε τραυματισμός ατόμου ή κάποια φθορά, ενώ στον τόπο του περιστατικού βρέθηκε και περισυλλέχθηκε το όπλο και ένας κάλυκας φυσιγγίου πιστολιού.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ