Type Here to Get Search Results !

Αναβλήθηκαν τα ασφαλιστικά των συμβασιούχων του Δήμου

Νέα αναβολή πήρε η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει εργαζόμενοι – συμβασιούχοι του Δήμου Πατρέων, οι οποίοι απασχολούνται στα Δημοτικά Κοιμητήρια και δεν έχουν συμπεριληφθεί στην προκήρυξη του ΑΣΕΠ.
Η εκδίκαση αναβλήθηκε για τις 12 Δεκεμβρίου.
Χθες, βρέθηκαν στα Δικαστήρια της Πάτρας, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, και ο Αντιδήμαρχος, Διονύσης Πλέσσας, για να στηρίξουν τους συγκεντρωμένους συμβασιούχους – παρατασιούχους των οποίων τα ασφαλιστικά μέτρα για να παραμείνουν στην εργασία τους και να μην απολυθούν επρόκειτο να συζητηθούν.
Όλοι οι συμβασιούχοι – παρατασιούχοι συνεχίζουν μέχρι σήμερα να εργάζονται, με συνεχείς παρατάσεις των συμβάσεών τους, με προσωρινή διαταγή από τα δικαστήρια.
Απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους ο Δήμαρχος, ανέφερε ότι η Δημοτική Αρχή είναι σταθερά δίπλα τους, παλεύει μαζί τους για να μην απολυθούν, για το αναφαίρετο δικαίωμά τους στη σταθερή δουλειά.
ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 8ΜΗΝΙΤΩΝ
Εξ άλλου, χθες, πραγματοποιήθηκε συνέλευση των συμβασιούχων εργαζομένων με οκτάμηνες συμβάσεις εργασίας, μέσω ΟΑΕΔ, στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας. Το παρών έδωσε και ο Δήμαρχος Πατρέων, Κ. Πελετίδης και ο Αντιδήμαρχος, Δ. Πλέσσας.
Ο Δήμαρχος, απευθυνόμενος στους εργαζόμενους ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η Δημοτική Αρχή από την αρχή της θητείας της διεκδικεί την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού για την κάλυψη όλων των αναγκών του Δήμου μας και την χρηματοδότηση της μισθοδοσίας τους από τον κρατικό προϋπολογισμό.
Μάλιστα, ανέφερε ότι σε συνάντηση που έχει ζητηθεί με τον νέο Υπουργό Εσωτερικών θα ζητήσει την παράταση του προγράμματος μέχρι την ολοκλήρωση των προγραμματισμένων έργων και την απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ