Type Here to Get Search Results !

Συγκέντρωση από αναρχικούς για το θύμα του κοσμηματοπωλείου

Συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε από ομάδα αντιεξουσιαστών της Πάτρας για τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου, στο κέντρο της Αθήνας. 
Η συγκέντρωση έγινε  σήμερα Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου στις 18:30, στην πλατεία Όλγας. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: "Την Πέμπτη 21/9 ένα άτομο προσπαθεί να αφαιρέσει λεφτά και κοσμήματα από το κοσμηματοπωλείο Di Angelo στην ομόνοια.
Στην προσπάθεια του να διαφύγει από το κατάστημα εγκλωβίζεται μέσα σε αυτό και προσπαθώντας να σπάσει την τζαμαρία για να βγει γίνεται αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού και ένα άλλο άτομο.
Στην συνέχεια προσπαθώντας να διαφύγει από την κάτω πλευρά της βιτρίνας του μαγαζιού βρίσκεται αντιμέτωπος με τον ιδιοκτήτη και άλλα άτομα που ανάμεσα στα σπασμένα γυαλιά τον ξυλοκοπούν στο κεφάλι μη επιτρέποντάς του να διαφύγει. Έπειτα από λίγη ώρα πεθαίνει από τα χτυπήματα. Στην Ομόνοια δεν έγινε ληστεία. Μπάτσο και Αφεντοκά σκότωσαν με μανία". 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αστυνομία θα βρίσκεται σε επιφυλακή για το φόβο επεισοδίων, σε μία περίοδο όπου οι αναρχικοί έχουν προχωρήσει σε σειρά συγκεντρώσεων. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ