Type Here to Get Search Results !

«Ημέρα κράνους» εφαρμόστηκε στην Πάτρα

«Ημέρα κράνους» για τον Νταγιού η σημερινή, με αφορμή την ημέρα γενεθλίων του 17χρονου Γιώργου Νταγιούκλα που σκοτώθηκε σε τροχαίο το Μάιο του 2016 στην Πάτρα.
Το τροχαίο είχε συμβεί την Παρασκευή 6/5/2016 το απόγευμα προς την περιοχή της οδού Ακρωτηρίου. Ο νεαρός μαθητής του 7ου ΕΠΑΛ οδηγούσε το δίκυκλό του καθώς πήγαινε στην προπόνηση της Μικτής ομάδας ποδοσφαίρου στην οποία συμμετείχε.
Μετά τον τραυματισμό του μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών όπου και έδωσε μάχη να κρατηθεί στη ζωή.
Πέθανε το πρωί της Κυριακής 15 Μάιου 2016 ενώ την επόμενη μέρα πλήθος κόσμου τον αποχαιρέτισαν στο νέο ιερό ναό Αγίου Ανδρέου.
Η εκδήλωση διοργανώνεται από τη μητέρα του Γιώργου Νταγιούκλα για τρίτη χρονιά σε μια προσπάθεια να υπενθυμίσει σε όλους και κυρίως στα νέα παιδιά που οδηγούν μοτοσικλέτες πόσο σωτήρια μπορεί να είναι η χρήση του  κράνους.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 6 το απόγευμα. Με αφετηρία την πλατεία Γεωργίου της Πάτρας, φίλοι γνωστοί αλλά και ευαισθητοποιημένοι γύρω από το θέμα Πατρινοί, θα πορευτούν φορώντας τα κράνη τους μέχρι το σημείο που ο άτυχος Γιώργος έχασε τη ζωή του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ