Type Here to Get Search Results !

Χιλιάδες επισκέπτες την πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων στην Πάτρα (ΦΩΤΟ)

Χιλιάδες νέοι, εργαζόμενοι και άνθρωποι λαϊκών στρωμάτων συμμετείχαν σήμερα Παρασκευή 14 Σεπτέμβρηστις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ 100 χρόνια ΚΚΕ - 50 χρόνια ΚΝΕ, στην Πάτρα, που κορυφώνονται το Σάββατοστις 21.00, με μεγάλη πολιτική συγκέντρωση, όπου θα μιλήσει ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
Οι πύλες άνοιξαν νωρίς το απόγευμα στο Νότιο Πάρκο, ένα πάρκο που δεν χαρίστηκε στο λαό της Πάτρας αλλά κατακτήθηκε με αγώνα. Στο χώρο της κεντρικής σκηνής έγινε παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Αγίου Βασιλείου, Ρωμανού και Τέρψης, τον Παμμικρασιατικό Σύλλογο Πατρών και το Χορευτικό Τμήμα του Δήμου Πατρέων.
Η συζήτηση με θέμα: «Η συμβολή της ΚΝΕ στην ανάπτυξη του φοιτητικού κινήματος», κέντρισε το ενδιαφέρον παρεβρισκόμενων στη νεανική σκηνή. Ομιλήτρια ήταν η Κωνσταντίνα Χαλικιοπούλου, μέλος της ΤΕ ΑΕΙ-ΤΕΙ Πάτρας της ΚΝΕ.
Στο χώρο πραγματοποιούνται ξεναγήσεις στην Κεντρική Έκθεση που είναι αφιερωμένη στα 100 χρόνια ζωής και δράσης του ΚΚΕ. Μεγάλη η συμμετοχή και στο χώρο του Κόκκινου Αερόστατου, όπου οι μικροί μπόμπιρες παρακολούθησαν την παράσταση καραγκιόζη.
Το πρόγραμμα στην κεντρική σκηνή ολοκληρώθηκε με συναυλία από τη Γλυκερία. Ξεχωριστή στιγμή στη μεγάλη συναυλία ήταν όταν η αγαπημένη ερμηνεύτρια είπε παραδοσιακά και λαϊκά τραγούδια. Εκατοντάδες κόσμου έσυραν το χορό με μπροστάρηδες τα μέλη των πολιτιστικών συλλόγων που παρέμειναν στο χώρο συνέχισαν να δίνουν τον τόνο και καλώντας τον κόσμο να μπει στο χορό.
Στη νεανική σκηνή η νεολαία απόλαυσε τον Μύρωνα Στρατή, ενώ πολύς κόσμος περιηγήθηκε στους χώρους του Φεστιβάλ και ξεναγήθηκε στις εκθέσεις.

Το σημερινό πρόγραμμα

Η Κεντρική Σκηνή θα φιλοξενήσει μεγάλη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Στη Νεανική Σκηνή θα υπάρξει rap battle από μαθητές και στη συνέχεια θα ανέβει ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης - Τσολιάς εν δε Τσόλια Μπαντ. 
Στις 21.00 θα γίνει η μεγάλη πολιτική συγκέντρωση, όπου θα μιλήσει ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ