Type Here to Get Search Results !

Με τον αντιδήμαρχο Παιδείας συναντήθηκε η Ομοσπονδία Γονέων

Συνάντηση με τον αντιδήμαρχο Παιδείας του Δήμου Πατρέων Ανδρέα Αθανασόπουλο, είχε η διοίκηση της Ομοσπονδία Γονέων & Κηδεμόνων Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι γονείς τα συμπεράσματα της συνάντησης είναι συγκεχυμένα.
Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας έχει ως εξής:
«Μετά από την συνάντηση που είχε η Ομοσπονδία Γονέων & Κηδεμόνων Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Κ. Αθανασόπουλο Ανδρέα, τα συμπεράσματα είναι συγκεχυμένα.
Η Δημοτική αρχή και ο Αντιδήμαρχος, προσπαθούν να κρατήσουν τις ισορροπίες (για την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων), με την αναλγησία της κυβέρνησης που με την συνεχή μείωση της χρηματοδότησης υποβαθμίζει το δημόσιο σχολείο και υπονομεύει το έργο της εκπαιδευτικής κοινότητας αλλά και του γονεϊκού κινήματος.
Η εκπαιδευτική πραγματικότητα είναι άλλη!!!Διεκδικούμε σχολεία χωρίς κενά εκπαιδευτικών, ολοήμερα σχολεία άρτια εξοπλισμένα, ειδικά σχολεία σωστά επανδρωμένα & τελικά διεκδικούμε τα αυτονόητα.
Ευχαριστούμε τον Αντιδήμαρχο Παιδείας για την ενημέρωση-συνάντηση και να είσαστε βέβαιοι ότι όλοι, θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.
Η Ομοσπονδία Γονέων & Κηδεμόνων Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, δρα και εργάζεται  με γνώμονα το συμφέρον των παιδιών μας.»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ