Type Here to Get Search Results !

Mέχρι το 2020 οι δημοπρατήσεις 2 έργων του σιδηρόδρομου

Μετά την εκκίνηση τριών μεγάλων σιδηροδρομικών δημοπρατήσεων, στην ΕΡΓΟΣΕ προετοιμάζουν τις επόμενες μεγάλες δημοπρατήσεις οι οποίες έρχονται να συμπληρώσουν το παζλ των νέων έργων του κατασκευαστικού βραχίονα του ΟΣΕ.
Βέβαια οι ρυθμοί δημοπράτησης είναι αργοί, όσον αφορά στα έργα ανάπτυξης που σχετίζονται με την Αχαίας, καθώς το "ypodomes.com", τονίζει πως έχουν χρονικό ορίζοντα μέχρι το 2020.
Πιο συγκεκριμένα αναμένονται σταδιακά μέχρι το 2020 οι δημοπρατήσεις για:
  • -Το έργο επιδομής -σηματοδότησης-τηλεδιοίκησης-ηλεκτροκίνησης στο τμήμα Ροδοδάφνη-Μποζαϊτικα με ένα ή δύο διαγωνισμούς που περιλαμβάνει και την κατασκευή 8 νέων σταθμών: Ροδοδάφνη, Σελιανίτικα, Καμάρες, Ψαθόπυργος, Αραχωβίτικα, Αγ. Βασίλειος, Ρίο και Μποζαϊτικα. Το εκτιμώμενο κόστος είναι 91εκατ.ευρώ με χρηματοδότηση απο το ΥΜΕ-ΠΕΡΑΑ του ΕΣΠΑ.
  • -To έργο-σκούπα Μποζαϊτικα-Λιμένας Πάτρας. Εδώ έχουμε εξαγγελία για δημοπράτηση μελετο-κατασκευής. Το εκτιμώμενο κόστος μιλά για 240εκατ.ευρώ. Προς το παρόν είμαστε σε αναμονή καθώς είναι απαραίτητη και η συναίνεση του Δήμου Πατρέων που μέχρι πρόσφατα είχε αρνητική στάση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ