Type Here to Get Search Results !

Ο αθηναϊκός τύπος για την πιθανή υποψηφιότητα Αλεξόπουλου

Τον αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας, Γρηγόρη Αλεξόπουλο εμφανίζει ο «Μικροπολιτικός» της εφημερίδας Τα Νέα, ως μια υποψηφιότητα με κεντρογενή χαρακτηριστικά που μπορεί να κεντρίσει ακόμα και το ενδιαφέρον της Νέας Δημοκρατίας. Παράλληλα η εφημερίδα παρουσιάζει τον κ. Αλεξόπουλο ως το πρόσωπο που μπορεί να σταθεί απέναντι στον Κώστα Πελετίδη.
Στο δημοσίευμα που αναφέρεται στα δημοτικά της Πάτρας ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών αναφέρεται:
"Μιλώ για την Πάτρα ή το «κόκκινο κάστρο», όπως τη λένε οι σύντροφοι του ΚΚΕ λόγω του δημάρχου Κώστα Πελετίδη.
Ο «Πέλε» εάν δεν κατέβει υποψήφιος βουλευτής, όπως πολλοί λένε, θα διεκδικήσει ξανά τη θέση του δημάρχου.
Οι πληροφορίες λένε, μάλιστα, πως θα το κάνει με καλές προοπτικές και πάλι, καθώς έχει πάρει μαζί του τον εργατόκοσμο της αχαϊκής πρωτεύουσας λόγω κοινωνικού έργου. Εχει ρεύμα, κοινώς, και πιστέψτε με και πέραν της Αριστεράς.
Στις προηγούμενες εκλογές είχε κερδίσει τον υποψήφιο της ΝΔ Κώστα Χριστόπουλο, όποτε ένα ανάλογο σενάριο ίσως επαναληφθεί και στις επερχόμενες εκλογές.
Με λίγα λόγια, στην Πειραιώς αναζητούν αντίπαλο. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως ο υποψήφιος θα πρέπει να έχει κεντρογενή χαρακτηριστικά, ώστε να μπορέσει να αντλήσει κόσμο και από την Κεντροαριστερά στο πάλαι ποτέ παραδοσιακό κάστρο του ΠΑΣΟΚ.
Μια τέτοια περίπτωση είναι ο νυν αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος με ομολογουμένως καλό προφίλ και πέρασμα.
Από την άλλη, υπάρχουν και κάποιες μεμονωμένες φωνές εντός ΝΔ που θα ήθελαν ένα ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο με επικεφαλής τον Νίκο Παπαδημάτο, αλλά οι στενές σχέσεις με τον Νίκο Νικολόπουλο απομακρύνουν κάπως αυτό το ενδεχόμενο".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ