Type Here to Get Search Results !

Η βίλα του Κώστα Πελετίδη στα Αραχωβίτικα... κλείνει την πρόσβαση στην παραλία!

Σε Μάτι της Πάτρας, έχει εξελιχθεί η παραλία των Αραχωβιτίκων εγκυμονώντας τεράστιους κινδύνους για την εκκένωση της περιοχής σε περίπτωση μεγάλης πυρκαγιάς.
Η κατάσταση στα Αραχωβίτικα, είναι δραματική και άκρως επικίνδυνη: Δεν υπάρχουν δίοδοι που να οδηγούν στη θάλασσα, αφού όποιος επιχειρήσει να φθάσει στην παραλία θα πέσει πάνω σε μάντρες, σπίτια και συρματοπλέγματα!
Μία από τις βίλες αυτές που κλείνουν την πρόσβαση στην παραλία, ανήκει στον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη! Τουλάχιστον αυτό καταγγέλλουν οι κάτοικοι.
Όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ του Achaia News.gr σε μια ακτίνα 1.5 περίπου χιλιόμετρου στα Αραχωβίτικα, η πρόσβαση στη θάλασσα, έστω και πεζή, έχει αποκλειστεί από βίλες! 

Πάτρα - Η βίλα του Κώστα Πελετίδη στα Αραχωβίτικα... κλείνει την πρόσβαση στην παραλία!
Μια από αυτές τις εξοχικές κατοικίες (που μάλιστα διαθέτει και πισίνα) φέρεται να ανήκει στο Δήμαρχο της Πάτρας.
Τον περασμένο Μάρτιο ο Δημοτικός Σύμβουλος Θεόδωρος Ξυλιάς από την «Νέα Πόλη» είχε ζητήσει με παρέμβασή του στο Δημοτικό Συμβούλιο, η Δημοτική Αρχή να αναλάβει την πρωτοβουλία για την εκπόνηση μιας ολοκληρωμένης μελέτης για τη διάβρωση των ακτών, από το Ρίο μέχρι τη Ροδοδάφνη.
Η μελέτη αυτή, ζητήθηκε από τον κ. Ξυλιά, να περιλαμβάνει τις απαραίτητες παρεμβάσεις ώστε να διαφυλαχθεί η ελεύθερη πρόσβαση του κόσμου στην θάλασσα, σε ολόκληρη την ακτογραμμή του Δήμου Πατρέων. 
Ο Δήμαρχος στο Δημοτικό Συμβούλιο είπε σχετικά, ότι όλα αυτά είναι κυβερνητικός αποπροσανατολισμός και προτίμησε να ρίξει τις ευθύνες στην Κυβέρνηση, αρνούμενος έτσι να ασχοληθεί και με τις ενδεχόμενες ευθύνες των ιδιωτών που έχουν αποκλείσει ή καταχραστεί δημόσιες παραλίες.

Πάτρα - Η βίλα του Κώστα Πελετίδη στα Αραχωβίτικα... κλείνει την πρόσβαση στην παραλία!
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, σε απόσταση περίπου 1.5 χιλιομέτρου, μόλις δύο κάθετες οδοί υπάρχουν για να οδηγούν στην παραλία, ενώ όλο το υπόλοιπο τμήμα είναι αποκλεισμένο από σπίτια και βίλες! 
Τα εξοχικά φθάνουν μέχρι την θάλασσα, κάτι που έχει προκαλέσει επώνυμες καταγγελίες στις αρμόδιες αρχές εδώ και πολλά χρόνια.
Μάλιστα κάποιες καταγγελίες, κάνουν λόγο για καταπάτηση του αιγιαλού και της θάλασσας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ