Type Here to Get Search Results !

Το ερείπιο στα Ροΐτικα μετατράπηκε σε μικρό παράδεισο

Όσοι πήγαν στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η δημοτική αρχή για τις κινητοποιήσεις που είναι να γίνουν για την ανεργία και τη φτώχεια, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά ένα χώρο, που μέχρι πρότινος ήταν μες στην εγκατάλειψη και την παρακμή, να έχει γίνει ένας μικρός "παράδεισος".
Μιλάμε ασφαλώς για το χώρο των παιδικών κατασκηνώσεων του Δήμου στα Ροΐτικα που είχε ανοίξει από το περσινό καλοκαίρι, όμως φέτος τα συνεργεία προχώρησαν σε ριζική αναδιαμόρφωση – ανακαίνιση.
Το κτίριο που φτιάχτηκε το φετινό χειμώνα μέσα από τις εργασίες που έγιναν, ήταν εγκαταλελειμμένο και έμοιαζε με ερείπιο, έχοντας αφεθεί στην τύχη του τα τελευταία 40 χρόνια.
Ο Δήμος πίστεψε στον αρχικό του στόχο και το έφτιαξε ουσιαστικά από την αρχή, προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες που θα πρόσφερε στα παιδιά των παιδικών κατασκηνώσεων.
Και να που τα κατάφερε. Στο κτίριο πλέον υπάρχουν εγκαταστάσεις για μαγειρεία, οι χώροι του έχουν ανακαινιστεί πλήρως και έχει γίνει μία σημαντική δουλειά, με δεδομένο ότι πριν ήταν ερείπιο.

Πάτρα: Το ερείπιο στα Ροΐτικα μετατράπηκε σε ένα μικρό παράδεισο για τα παιδιά! (pics) Πάτρα: Το ερείπιο στα Ροΐτικα μετατράπηκε σε ένα μικρό παράδεισο για τα παιδιά! (pics)
Όμως σημαντική εργασία έχει γίνει και στον περιβάλλοντα χώρο γύρω από το κτίριο, εκεί όπου τα παιδιά που θα πάρουν μέρος στις παιδικές κατασκηνώσεις θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν, να αθληθούν και να προχωρήσουν σε δημιουργικές απασχολήσεις.
Ο χώρος είναι μία όαση πρασίνου, ένας μικρός παράδεισος για τα παιδιά και δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τη βάση του προγράμματος των παιδικών κατασκηνώσεων του Δήμου που παραμένει ο χώρος του ΕΟΤ στην Πλαζ της Πάτρας.
Να αναφέρουμε ότι στα Ροΐτικα θα φιλοξενηθούν το φετινό καλοκαίρι, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Κοινωνικού Οργανισμού, περισσότερα από 300 παιδιά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ