Type Here to Get Search Results !

Με το κιλό δίνονταν οι μαυροδάφνες από τους μικροπωλητές

Πάτρα: Με το κιλό δίνονταν οι μαυροδάφνες από τους μικροπωλητές Δεκάδες πλανόδιοι μικροπωλητές στο κέντρο της Πάτρας έκαναν και αυτή τη χρονιά την εμφάνιση τους, στο Πατρινό Καρναβάλι.
Μικροπωλητές που είχαν στήσει τους πάγκους τους σε διάφορα σημεία του κέντρου και που πουλούσαν από καπέλα και μάσκες έως και σφυρίχτρες.
Οι περισσότεροι βέβαια έδιναν με το... κιλό τις μπουκάλες με τις μαυροδάφνες οι οποίες εξαφανίζονταν μέσα σε λίγα λεπτά από τους χιλιάδες καρναβαλιστές και τους επισκέπτες του Πατρινού Καρναβαλιού που ήθελαν να πιουν για να την... ακούσουν και να περάσουν καλά.
Οι μαυροδάφνες δίνονταν στην τιμή των 2 και των 3 ευρώ, με την πλειοψηφία των μικροπωλητών να είναι αλλοδαποί. Άλλοι πάλι είχαν στήσει σε διάφορα σημεία του κέντρου της Πάτρας υπαίθριες ψησταριές, δίνοντας σουβλάκια και λουκάνικα.
Η αστυνομία προχώρησε σε δεκάδες ελέγχους και κατάσχεσε χιλιάδες είδη, ενώ αρκετές συλλήψεις έγιναν από τους αστυνομικούς που ήταν στο κέντρο της Πάτρας για μικροκλοπές από μακρυχέρηδες που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τον χαμό που γινόταν, παίρνοντας κινητά και πορτοφόλια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ