Type Here to Get Search Results !

Πάτρα - Τα βραβεία του μεγάλου Κρυμμένου Θησαυρού!

Πάτρα - Τα βραβεία του +πληρωματικού Κρυμμένου Θησαυρού! (φωτο)Το double στα βραβεία έκανε το πλήρωμα 159, το οποίο κατάφερε να βρει πρώτο τον Κρυμμένο Θησαυρό στις αποθήκες του ΑΣΟ αλλά και να σκαρφαλώσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μετά από το τέλος των δράσεων του +πληρωματικού. Η αντιπροσωπεία του 159, που παρέλαβε τα δύο βραβεία, έδειχνε να πετάει από τη χαρά της από την μεγάλη επιτυχία.
Επιπλέον, η Οργανωτική Επιτροπή είχε ετοιμάσει ειδικά βραβεία για τις συμμετοχές των +πληρωμάτων σε τρεις ακόμα εκδηλώσεις.
Πιο συγκεκριμένα, βραβεύτηκαν για τις… μισοξυρισμένες βασίλισσες τα +πληρώματα: 17+61, 40+131, 62+120+128+135, 72, 78, 94, 159, 222. Για τις ξεκαρδιστικές ερμηνείες και χορογραφίες στο Stand Up Carnival τιμήθηκαν τα +πληρώματα: 45, 49, 60, 76+162, 78, 94, 159. Και τέλος, για τις εικαστικές δημιουργίες «Τα Ξόανα» δόθηκαν βραβεία στα +πληρώματα: 17+61, 54, 59, 60, 106, 159, 191!
Φυσικά, η Οργανωτική Επιτροπή του +πληρωματικού Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού 2018 δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που στήριξαν έμπρακτα το όραμα του +πληρωματικού. Μεγάλοι χορηγοί ήταν η εταιρία Περνώ Ρικάρ με τα ποτά Absolut και Havana Club και η Αθηναϊκή Ζυθοποιία με τον πατρινό Μάμο.
Χορηγοί με σημαίνοντα ρόλο στη διοργάνωση ήταν οι Επιγραφές Κοτικιάν που δώρισαν τα εκπληκτικά βραβεία του +πληρωματικού, η εταιρία PLUS MEDIA για την παραχώρηση των κιγκλιδωμάτων που χρησιμοποιήθηκαν σε πολλές δράσεις, τα ζαχαροπλαστεία Εντελβάις για τις γευστικές δημιουργίες που μας γλύκαναν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και η εταιρία Mπακαλάρος για την ευγενική χορηγία των usb sticks που περιείχε υλικό για τα +πληρώματα από τις δράσεις του τελευταίου μήνα.
Ασφαλώς, οι -πάντα σχολαστικοί- διοργανωτές, δεν ξέχασαν να ευχαριστήσουν για την υποστήριξη τα λουκούμια Σκιαδαρέσης, την Κάβα Κορδάς και τις μεταφορές Ζαβέρδα.
Παράλληλα,  η Οργανωτική Επιτροπή ευχαρίστησε θερμά τις διοικήσεις/ ιδιοκτήτες των Achaia Clauss, Santa Rosa και του ΠΕΑΚ Πατρών.
Τέλος, το μεγαλύτερο ευχαριστώ ανήκει στους χιλιάδες καρναβαλιστές που αγκάλιασαν κάθε εκδήλωση του +πληρωματικού Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού 2018! Χωρίς όλους αυτούς, δεν θα είχε διαδοθεί το όραμα της Οργανωτικής Επιτροπής για ένα ξεχωριστό, ανατρεπτικό, διασκεδαστικό κυνήγι κρυμμένου θησαυρού.
Το Καρναβάλι δεν σταματά ποτέ!

Πάτρα - Τα βραβεία του +πληρωματικού Κρυμμένου Θησαυρού! (φωτο)Πάτρα - Τα βραβεία του +πληρωματικού Κρυμμένου Θησαυρού! (φωτο)Πάτρα - Τα βραβεία του +πληρωματικού Κρυμμένου Θησαυρού! (φωτο)Πάτρα - Τα βραβεία του +πληρωματικού Κρυμμένου Θησαυρού! (φωτο)Πάτρα - Τα βραβεία του +πληρωματικού Κρυμμένου Θησαυρού! (φωτο)Πάτρα - Τα βραβεία του +πληρωματικού Κρυμμένου Θησαυρού! (φωτο)Πάτρα - Τα βραβεία του +πληρωματικού Κρυμμένου Θησαυρού! (φωτο)Πάτρα - Τα βραβεία του +πληρωματικού Κρυμμένου Θησαυρού! (φωτο)Πάτρα - Τα βραβεία του +πληρωματικού Κρυμμένου Θησαυρού! (φωτο)Πάτρα - Τα βραβεία του +πληρωματικού Κρυμμένου Θησαυρού! (φωτο)Πάτρα - Τα βραβεία του +πληρωματικού Κρυμμένου Θησαυρού! (φωτο)Πάτρα - Τα βραβεία του +πληρωματικού Κρυμμένου Θησαυρού! (φωτο)Πάτρα - Τα βραβεία του +πληρωματικού Κρυμμένου Θησαυρού! (φωτο)Πάτρα - Τα βραβεία του +πληρωματικού Κρυμμένου Θησαυρού! (φωτο)Πάτρα - Τα βραβεία του +πληρωματικού Κρυμμένου Θησαυρού! (φωτο)Πάτρα - Τα βραβεία του +πληρωματικού Κρυμμένου Θησαυρού! (φωτο)Πάτρα - Τα βραβεία του +πληρωματικού Κρυμμένου Θησαυρού! (φωτο)Πάτρα - Τα βραβεία του +πληρωματικού Κρυμμένου Θησαυρού! (φωτο)Πάτρα - Τα βραβεία του +πληρωματικού Κρυμμένου Θησαυρού! (φωτο)Πάτρα - Τα βραβεία του +πληρωματικού Κρυμμένου Θησαυρού! (φωτο)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ