Type Here to Get Search Results !

: Όταν βρέχει, η Ακτή Δυμαίων γίνεται λίμνη για… βαρκούλες!

Πάτρα: Όταν βρέχει, η Ακτή Δυμαίων γίνεται λίμνη για… βαρκούλες! Η δυνατή καταιγίδα που έπληξε την Πάτρα ανέδειξε για ακόμα μία φορά προβλήματα που αφορούν τις υποδομές της πόλης.
Πέρα από τις πλημμύρες που παρατηρήθηκαν σε διάφορες περιοχές της Πάτρας, όπως στο Ρίο, στο Ψαροφάι και στα Δεμένικα, ο δρόμος που έγινε «λίμνη» και στάθηκε για ακόμα μία φορά απροσπέλαστος σχεδόν, για τα δεκάδες αυτοκίνητα και τα μηχανάκια που περνούσαν από αυτόν, ήταν της Ακτής Δυμαίων.
Το γεγονός αυτό στάθηκε επικίνδυνο για τα καταστήματα που υπάρχουν στην μία πλευρά του δρόμου, αφού κινδύνεψαν από τα νερά που υπήρχαν, με τα οχήματα να έχουν μετατραπεί σε "βάρκες".
Όπως υποστηρίζουν οι κάτοικοι και οι καταστηματάρχες της περιοχής, ο δρόμος της Ακτής Δυμαίων πλημμυρίζει, σε κάθε βροχή, αφού υπάρχει κακό αποχετευτικό δίκτυο, αλλά και διάφορες κακοτεχνίες στον δρόμο που οδηγούν κάθε τόσο σε ένα τέτοιο σκηνικό.
Στην Μαιζώνος λένε ότι θα υπάρξουν μέσα στο επόμενο διάστημα επιδιορθώσεις στο αποχετευτικό δίκτυο, ώστε να μην υπάρξει άλλη φορά τέτοιο πρόβλημα στην περιοχή, κάτι που δυσκολεύει τόσο τους οδηγούς, όσο και τους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται ή ζουν εκεί.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ