Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο Καστρίτσι

Πάτρα: Πυρκαγιά στην Μαγούλα κοντά στο πανεπιστήμιοΥπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά, που ξέσπασε χθες το απόγευμα στην περιοχή της Μαγούλας και του Ορτού στο Καστρίτσι Πατρών. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Πυροσβεστικής, μέσα στην ημέρα αναμένεται να σβήσει εντελώς. Τώρα οι πυροσβέστες στρέφουν την προσοχή τους στους μικρούς καπνούς που υπάρχουν σε διάφορα σημεία και πρέπει να κατασβεστούν για να μην υπάρχει ο κίνδυνος αναζωπύρωσης.
 Εν τω μεταξύ, το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής εξετάζει όλα τα στοιχεία προκειμένου βρεθούν τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά. Νεότερη Ενημέρωση 06.50′ Με το πρώτο φως της ημέρας οι δυνάμεις πυρόσβεσης ενισχυμένες ρίχτηκαν εκ νέου στη μάχη με τη φωτιά η οποία από χθες το απόγευμα καίει αγροτοδασικές εκτάσεις στην περιοχή της Μαγούλας και του Όρτου στο Καστρίτσι της Πάτρας. Στόχος είναι μέσα στις επόμενες ώρες η φωτιά που είναι σε ύφεση να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο και να κατασβεστεί. Επίγειες δυνάμεις παρέμενα όλη νύχτα στην περιοχή επιχειρώντας στοχευμένα σε σημεία προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος να απειληθούν σπίτια. Νεότερη ενημέρωση 20.36′ Σε μερική ύφεση βρίσκεται η φωτιά στο Καστρίτσι της Αχαΐας. Από την πυροσβεστική υπηρεσία υπάρχει η εκτίμηση πως η μείωση της έντασης των ανέμων θα επιτρέψει να τεθεί η πυρκαγιά υπό έλεγχο πριν νυχτώσει. Νεότερη ενημέρωση 20.10′
 Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 4.30 το απόγευμα στη θέση ‘Ορτος στο Καστρίτσι της Πάτρας. Στη μάχη με τις φλόγες εκτός από τα 2 καναντέρ παίρνει μέρος τώρα και ένα ελικόπτερο. Νεότερη ενημέρωση 18.36′ 25 Οχήματα της πυροσβεστικής με 30 άντρες , πεζοπόρο τμήμα και δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη καναντέρ , δίνουν μάχη με τις φλόγες προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά που ξέσπασε λίγο πριν τις 5 το απόγευμα στη θέση Όρτος στα Συχαινά της Πάτρας, πριν πέσει ο ήλιος. Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των πυροσβεστών αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή η παράδοση σπιτιών στις φλόγες (ΦΩΤΟ) Νεότερη ενημέρωση 17.31΄ qswew Στη θέση Ορτό, πίσω από το Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καίει αγροτοδασική έκταση η πυρκαγιά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ