Type Here to Get Search Results !

Με δανεικούς γιατρούς από Γιάννενα και Αθήνα λειτουργεί η Καρδιοθωρακοχειρουργική στο Ρίο!

Πάτρα - Με δανεικούς γιατρούς από Γιάννενα και Αθήνα λειτουργεί η Καρδιοθωρακοχειρουργική στο Ρίο!Χωρίς καρδιοθωρακοχειρουργική κάλυψη μένουν οι ασθενείς της ευρύτερης περιφέρειας καθώς παραιτήθηκε ο γιατρός που είχε έρθει από την Αγγλία, αγανακτισμένος από την αναμονή έναρξης λειτουργίας της Καρδιοθωρακοχειρουργικής Κλινικής του ΠΓΝΠ.
Με δανεικούς γιατρούς από τα Γιάννενα και την Αθήνα θα καλύπτονται μία φορά την εβδομάδα τα επεμβατικά περιστατικά της Καρδιολογικής Κλινικής ενώ καριδοθωρακοχειουργικά θα διακομίζονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο των Ιωαννίνων ή στην ΑΘήνα.
Οπισθοδρόμηση για το μοναδικό τριτοβάθμιο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της περιοχής μας με την ανοχή πολλών, οι οποίοι δεν δείχνουν να επιθυμούν τη λειτουργία της συγκεκριμένης κλινικής.
Η απόφαση αναστολής της λειτουργίας της κλινικής βγήκε λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση του καθηγητή Δημήτρη Δουγένη. 
Ακολούθως όμως η διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας και η διοίκηση του νοσοκομείου εργάστηκαν προκειμένου να καλυφθούν οι επείγουσες θέσεις και να καταστεί δυνατή η λειτουργία της. Καρπός αυτή της προσπάθειας ήταν η έλευση του εξειδικευμένου γιατρού από την Αγγλία, δύο επικουρικών ενώ είχαν προκηρυχθεί και οι θέσεις δύο μόνιμων. Παρ' όλα αυτά, η Κλινική δεν λειτούργησε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ