Type Here to Get Search Results !

Απόλυτο πλεονέκτημα για Ολυμπιακό, υποβιβάστηκε η Πάτρα Πηγή: https://politis.com.cy/article/apolito-pleonektima-gia-olimpiako-ipovivastike-i-patra

Με επίδειξη δύναμης απέναντι στην Κύμη και νίκη 93-45, ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο ο Ολυμπιακός (51 βαθμούς), στην τελευταία... πρόβα πριν ριχτεί -με πλεονέκτημα έδρας- στα πλέι οφ της Euroleague απέναντι στην Αναντολού Εφές (Τετάρτη 19/04, 21:00, ΣΕΦ).
O Βασίλης Σπανούλης σημείωσε 14 πόντους, πήρε 4 ριμπάουντ και μοίρασε 5 ασίστ, ενώ ο Αγραβάνης είχε 11 πόντους και 10 ριμπάουντ. Με 25 νίκες και μόλις μία ήττα, οι ερυθρόλευκοι θα έχουν το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας και στους τελικούς των πλέι οφ, διεκδικώντας το τρίτο διαδοχικό πρωτάθλημα Ελλάδας.
Φέτος, για πρώτη φορά, οι πρώτοι τέσσερις δεν συμμετέχουν στην πρώτη φάση των πλέι οφ (5-8), ενώ οι δύο πρώτοι δεν αγωνίζονται ούτε στην επόμενη, αλλά μπαίνουν απευθείας στα ημιτελικά.
Υποβιβάστηκε ο Απόλλων Πατρών
Στην Α2 θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Απόλλων Πατρών. Οι Αχαιοί νίκησαν 72-61 το Λαύριο, στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής, ωστόσο χρειάζονταν και ήττα του Κόροιβου Αμαλιάδας προκειμένου να παραμείνουν στα «σαλόνια». Η ομάδα από την Ηλεία, ωστόσο, η οποία κρατούσε την τύχη της στα δικά της χέρια, νίκησε 66-62 τον Προμηθέα Πατρών και εξασφάλισε την παραμονή της, ρίχνοντας τον Απόλλωνα στην Α2.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Απόλλων Πάτρας-Λαύριο      72-61
Άρης-ΑΕΚ                   81-77
Κολοσσός Ρόδου-Τρίκαλα     73-53
Δόξα Λευκάδας-Ρέθυμνο      67-80
Κόροιβος-Προμηθέας Πατρών  66-62
Ολυμπιακός-Κύμη            93-45
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ          19:00 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ