Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Έπιασαν φυγόποινους για ναρκωτικά και άλλα αδικήματα

Πάτρα: Έπιασαν φυγόποινους για ναρκωτικά και άλλα αδικήματαΟ τυπικός έλεγχος που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας σε έναν 37χρονο Έλληνα στην Πάτρα, αποκάλυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Ναυπλίου για διακίνηση ναρκωτικών, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών. Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, που διέταξε να μεταχθεί στις φυλακές Αγίου Στεφάνου.
 *** Για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών είχε καταδικαστεί και ένας 63χρονος Έλληνας που υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ασφάλειας στην Πάτρα, αλλά δεν είχε εκτίσει την ποινή φυλάκισης 18 μηνών που του είχε επιβληθεί με απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών. Και αυτός, πήρε τον δρόμο για τις φυλακές με εντολή εισαγγελέα.
 *** Στο Αγρίνιο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 26χρονος Έλληνας όταν, κατά τον έλεγχο που του έγινε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου για κλοπή και παράβαση του νόμου περί όπλων, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών.
 *** Στο Αιτωλικό, αστυνομικοί του τοπικού τμήματος συνέλαβαν έναν 49χρονο Έλληνα, όταν διαπίστωσαν κατά τον έλεγχο που του έκαναν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Μεσολογγίου για πρόκληση απλής σωματικής βλάβης, με ποινή φυλάκισης επτά μηνών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ