Type Here to Get Search Results !

Εμείς βρήκαμε κοτζάμ «στρουμφοχωριά»…στη Πάτρα

Εσείς έχετε δει ποτέ σας… «στρουμφάκια» στην Πάτρα;Δεν είναι μόνο ότι τα τελευταία χρόνια η Αστυνομία και η ΕΛ.ΑΣ. έχει προσπαθήσει να μπει δυναμικά στα social media και στο διαδίκτυο.
Είναι ότι όταν μπήκε έμεινε και πάλι αρκετά χιλιόμετρα πίσω, αφού οι υπόλοιποι χρήστες του διαδικτύου ήταν αρκετά μπροστά, τόσο μπροστά που σίγουρα δεν θα της ήταν εύκολο για να τους φτάσει. Πάρτε για παράδειγμα τα secret group που υπάρχουν στο facebook, ειδικά για την ΕΛ.ΑΣ.
Πρόκειται για γκρουπ τα μέλη των οποίων ειδοποιούν το ένα το άλλο σε real time για το σε ποια σημεία της Πάτρας υπάρχουν εκείνη την στιγμή αστυνομικοί και περιπολικά, έτοιμα να κόψουν κλήσεις και να κάνουν ελέγχους στους οδηγούς αυτοκινήτων και δικύκλων.
Τα μέλη των… «στρουφοχωριών», όπως αποκαλούνται, καταφέρνουν και ξεφεύγουν από δυσάρεστες συναντήσεις με τους αστυνομικούς και την αστυνομία, γλιτώνοντας τα μπλόκα, την ταλαιπωρία και από πιθανά χρηματικά πρόστιμα, αφαιρέσεις πινακίδων ή και διπλωμάτων. 
Το πιο απολαυστικό της όλης υπόθεσης δεν είναι οι αστυνομικοί που έχουν στηθεί μάταια πολλές φορές για να κάνουν τους ελέγχους τους (αφού κανείς δεν περνάει από τα σημεία που βρίσκονται), αλλά οι διάλογοι των μελών των "μυστικών' αυτών ομάδων όταν θέλουν να ειδοποιήσουν τους υπολοίπους.
Οι ειδοποιήσεις είναι με κώδικες ονομασίες για περιπολικά, αστυνομικούς και μπλόκα, προσφέροντας αρκετό γέλιο, σε όσους διαβάζουν τα post. Είδατε λοιπόν, που αρκετές από τις κλασικές μεθόδους της αστυνομίας, έχουν ξεπεραστεί από την ίδια την τεχνολογία και την χρήση του διαδικτύου;

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ