Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Άγριος καυγάς μεταξύ ναρκομανών στην Τριών Ναυάρχων

Πάτρα: Άγριος καυγάς μεταξύ ναρκομανών στην Τριών Ναυάρχων Δεν σταματούν τα περιστατικά με ναρκομανείς της Πάτρας που προκειμένου να εξασφαλίσουν την δόση τους, προχωρούν σε παραβατικές πράξεις, ξεσηκώνοντας στο… πόδι τους κατοίκους και τους περαστικούς.
Το απόγευμα της Τρίτης, συνέβη ένα άγριο επεισόδιο στον πεζόδρομο της Τριών Ναυάρχων, μεταξύ τεσσάρων νεαρών ατόμων (δύο άνδρες και δύο γυναίκες), οι οποίοι ήρθαν στα χέρια, με τις φωνές τους να αναστατώνουν τους κάτοικους και τους καταστηματάρχες.
Οι τέσσερις νεαροί που είναι γνωστοί τοξικομανείς που γυρίζουν στους δρόμους του κέντρου της Πάτρας, ψάχνοντας την δόση τους και ζητιανεύοντας από περαστικούς, διαπληκτίστηκαν, προφανώς γιατί δεν τα βρήκαν στις συναλλαγές τους.
Ο τσακωμός των τοξικομανών έγινε μπροστά στα μάτια των περαστικών που προσπαθούσαν να καταλάβουν τι είχε γίνει, ενώ οι τέσσερις νεαροί δεν σταματούσαν ακόμα και όταν τους απείλησαν ότι θα καλέσουν την αστυνομία.
Έτσι, το όλο φαινόμενο, με τους εξαρτημένους να προχωρούν σε συναλλαγές ή ακόμα και σε χρήση σε δημόσια θέα, μπροστά στα μάτια των  πολιτών, με την πολιτεία να μην παρεμβαίνει και να μην κάνει κάτι για αυτό, συνεχίζεται.  
Θυμίζουμε ότι πρόσφατα έφυγε από την ζωή ένας 38χρονος «γνωστός» τοξικομανής, ο θάνατος του οποίου προκάλεσε την θλίψη σε όλους όσους τον γνώριζαν. Το θέμα είναι πόσοι ακόμα νέοι που ζουν στην κόλαση των ναρκωτικών θα μπορέσουν να ξεφύγουν από τον εφιάλτη και τι κάνει η πολιτεία για να βοηθήσει τους ανθρώπους αυτούς…

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ