Type Here to Get Search Results !

Κερδίζουν τις εντυπώσεις Κώστας Πελετίδης και Πάτρα, στη δίκη με κατήγορο την Χρυσή Αυγή!

Κερδίζουν τις εντυπώσεις Κώστας Πελετίδης και Πάτρα, στη δίκη με κατήγορο την Χρυσή Αυγή!Μόνο κερδισμένοι πρόκειται να βγουν ο Κώστας Πελετίδης και το Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας από την μήνυση που έχει ασκήσει η Χρυσή Αυγή.
Όσοι πίστευαν αυτό πριν από την δίκη, δικαιώθηκαν μέσα από την έκβαση που πήρε η ακροαματική διαδικασία, αλλά και το «τσούναμι» συμπαράστασης που έδειξαν πολίτες, σύλλογοι και φορείς προς τον Δήμαρχο της Πάτρας.
Η δίκη ξεκίνησε με την πλευρά του Δήμου να κερδίζει τις εντυπώσεις, ενώ η όλη υπόθεση έγινε θέμα σε όλα τα πανελλήνια μέσα ενημέρωσης, με τους δημοσιογράφους να σχολιάζουν με θετικό τρόπο την στάση του Κώστα Πελετίδη που δεν εξυπηρέτησε τις ανάγκες και τους σκοπούς της Χρυσής Αυγής.
Όλη η Ελλάδα έστρεψε το βλέμμα της στην Πάτρα, κοιτάζοντας από την μικρή οθόνη και το διαδίκτυο την μεγάλη συγκέντρωση που είχε στηθεί έξω από το Δικαστικό Μέγαρο, στην Γούναρη.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Κώστας Πελετίδης μίλησε σε τουλάχιστον δύο αθηναϊκά κανάλια (ΣΚΑΙ και ΕΡΤ) για την δίκη που πλέον βρίσκεται σε εξέλιξη, με την Πάτρα να γίνεται μπροστάρης στον αγώνα υπέρ του σεβασμού των δικαιωμάτων του κάθε ανθρώπου, στον αγώνα κατά του ρατσισμού.

Το παράδειγμα του Προέδρου της Δημοκρατίας

Από την πλευρά του, ο μηνυτής, Μιχάλης Αρβανίτης, πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, στηριζόμενος στο σκεπτικό ότι σε όλα τα κόμματα πρέπει να δίνεται ελευθερία έκφρασης, προσπάθησε να υποστηρίξει ότι ο Δήμαρχος παραβίασε το Σύνταγμα και ότι ξεσηκώνει τους Πατρινούς εναντίον του τρίτου κόμματος στην Βουλή.
Η απάντηση που έλαβε, όμως, από τον έναν εκ και των δικηγόρων του Δήμου, τον Γ. Κουκούλη ήταν αποστομωτική: Γιατί η Χ.Α. δεν έκανε μήνυση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που δεν προσκαλεί ποτέ τον Νίκο Μιχαλολιάκο στις συσκέψεις των αρχηγών. Άρα και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, με βάση την συλλογιστική αυτή, παραβιάζει το Σύνταγμα;
Σημειώνουμε ότι η δίκη θα συνεχιστεί στις 23 Φεβρουαρίου, ενώ τα ψηφίσματα συμπαράστασης προς τον Κώστα Πελετίδη, δεν έχουν σταματήσει να φτάνουν στο Δημαρχείο, όλες αυτές τις μέρες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ