Type Here to Get Search Results !

Η Πάτρα στο κέντρο του ενδιαφέροντος το Σαββατοκύριακο για το τουρνουά «Ιωάννης Ασημακόπουλος»

Η Πάτρα στο κέντρο του ενδιαφέροντος το Σαββατοκύριακο.Στην Πάτρα στρέφονται τα βλέμματα των φίλων της επιτραπέζιας αντισφαίρισης αυτό το διήμερο. 
 Το καθιερωμένο ανοιχτό πρωτάθλημα μικρών ηλικιών διεξάγεται για 7η χρονιά, θ’ ανοίξει τη φετινή σειρά για το 2017 και θα βρεθεί στο κέντρο του ενδιαφέροντος. Η Τοπική Επιτροπή Δυτικής Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. δίνει συνέχεια στο όπεν-θεσμός με οδηγό την πολύ καλή γνώση και την εμπειρία από προηγούμενες διοργανώσεις, όπως φυσικά το μεράκι και την αγάπη και φιλοδοξεί να φέρει ένα αποτέλεσμα άκρως ικανοποιητικό για όσους βρεθούν στους αγώνες. Τους αφιερώνει πάντοτε στη μνήμη Ιωάννη Ασημακόπουλου κι έχοντας σταθερά τη σημαντική ανταπόκριση από τα σωματεία, τιμά με τον καλύτερο τρόπο τη μνήμη του πρώην προέδρου της. Το όπεν θα είναι το 8ο στο φετινό καλεντάρι και το οργανώνει σε συνεργασία με τον δήμο Πατρέων. Θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο «Δημήτριος Τόφαλος στην Πάτρα (Πανεπιστημίου 480) και αναμένεται να συγκεντρώσει 150 αθλητές και αθλήτριες.

Οι συμμετοχές θα κυμανθούν στα ίδια επίπεδα με πέρσι όταν είχαν φτάσει τις 158. Ουσιαστικό επίσης ότι φέτος θα γίνουν επτά ηλικιακές κατηγορίες, καθώς στις κλασικές των εφήβων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων και παμπαίδων-παγκορασίδων κατέστη δυνατό να προστεθεί κι αυτή των Νέων ανδρών. Πρόκειται να πάρουν μέρος 8 Νέοι άνδρες, 25 νέοι, 8 νεάνιδες, 37 παίδες, 27 κορασίδες, 26 παμπαίδες και 19 παγκορασίδες. Εκτός φυσικά από τα σωματεία της Πάτρας και άλλων περιοχών της Πελοποννήσου (όπως Κορινθία, Ηλεία) θα υπάρχουν αθλητές από την Αθήνα, την Έδεσσα, τη Θεσσαλονίκη, τη Φλώρινα και τη Χίο. Θυμίζουμε ότι η Πάτρα θα έχει επαφή και δεύτερη φορά φέτος με τις μικρές ηλικίες σε πανελλήνιο επίπεδο, αφού στις 6 και 7 Μαΐου θα φιλοξενήσει τον μεγάλο τελικό των αναπτυξιακών τουρνουά.  

Αυτό το Σαββατοκύριακο το αγωνιστικό επίπεδο και ο συναγωνισμός δεδομένα θα είναι και πάλι ψηλά, αφού στην πόλη θα βρεθούν πολλά μεγάλα ονόματα από τις διάφορες κατηγορίες. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι τα δύο πρώτα φαβορί σε κάθε κατηγορία είναι ο Γιάννης Πετρόπουλος και ο Αναστάσιος Ασημακόπουλος στην κατηγορία των Νέων ανδρών, ο Γιάννης Σγουρόπουλος και ο Στράτος Δαμιανής στους νέους, η Ιωάννα Γερασιμάτου και η Ελισάβετ Τέρπου στις νεάνιδες, ο Γεράσιμος Χατζηλυγερούδης και ο Γιάννης Δαμιανής στους παίδες, η Βασιλική Ηλιοπούλου και η Μαλαματένια-Ειρήνη Παπαδημητρίου στις κορασίδες, ο Αλέξανδρος Μαδέσης και ο Ιωσήφ Ελσάμι στους παμπαίδες και η Δήμητρα Πετσίβα με τη Νεφέλη Καφάτου στις παγκορασίδες.

Στην ευρύχωρη σάλα του «Δημήτρης Τόφαλος» θα τοποθετηθούν 14 τραπέζια. Η αυριανή εκκίνηση των αγώνων έχει προγραμματιστεί για τις 09:30 με τους ομίλους των παίδων. Η δράση στην πρώτη μέρα αναμένεται να ολοκληρωθεί αργά το απόγευμα. Στις 09:20 αρχίζει το πρόγραμμα της Κυριακής με παιχνίδια διαβάθμισης και οι τελικοί όλων των κατηγοριών υπολογίζεται να διεξαχθούν γύρω στις 3.30μ.μ.

Για τις ανάγκες της διοργάνωσης λειτουργεί και φέτος ιστοσελίδα. Στη διεύθυνση www.openpatras.com έχουν αναρτηθεί οι κληρώσεις των γκρουπ, το αναλυτικό πρόγραμμα, όπως και η διάταξη των τραπεζιών, ενώ θα δίνονται κι άλλες πληροφορίες για την πορεία της διοργάνωσης. Ενημέρωση για τα αποτελέσματα θα υπάρχει και από τη σελίδα του τουρνουά στο facebook (Open Patra 2017). 

Μεγάλος χορηγός του πρωταθλήματος είναι και φέτος η εταιρία αναψυκτικών Λουξ. Το όπεν στηρίζουν επίσης, τα ξενοδοχεία Mediterranee Hotel, Airotel Achaia Beach, Kallirroe, Astir Hotel Patras, Hotel-Bar-Restaurant Τζάκι, η εταιρία επεξεργασίας λαδιού Xenia, η βιομηχανία γάλακτος Πρώτο, η εταιρία λουκουμιών Κούλου, η εταιρία Ι. Σακαλίδης Α.Ε., το τσιπουράδικο-μεζεδοπωλείο «Καραφάκι», το Achaia Clauss, η τοπική εφημερίδα «Η γνώμη» η Pizza Fan και το γυμναστήριο Ευεξία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ