Type Here to Get Search Results !

Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Νεκρός σε τροχαίο ο Δημήτρης Μπασιλάρης – Ορφανά μένουν τα δύο παιδιά του

asthe-troxaioΣυγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία από τον θάνατο του 25χρονου Δημήτρη Μπασιλάρη , πατέρα δύο παιδιών , που «έφυγε» τόσο νωρίς και τόσο άδικα από την ζωή χθες μετά από τροχαίο.  Το μοιραίο δυστύχημα που του στέρησε τη ζωή και οδήγησε τον συνεπιβάτη και συνονόματο ξάδερφο του στο κρεβάτι του νοσοκομείου , σημειώθηκε στην ΠΕΟ Πατρών- Πύργου, στα Βραχνέικα στο ύψος Μονοδενρίου, λίγο πριν τις 4.00 το απόγευμα της Πέμπτης.
Νεότερη ενημέρωση 18:30 (12/1/17)
Το χειρότερο δυνατό σενάριο επιβεβαιώθηκε για τον 25χρονο Δημήτρη Μπασιλάρη, τον οδηγό του επιβατικού ΙΧ , που έμελλε να αφήσει στην άσφαλτο την τελευταία του πνοή.
Πρώτη ενημέρωση 18:00 (12/1/17)
Ένας νεκρός και ένας τραυματίας είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στις 16:00 σήμερα το απόγευμα στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος Βραχνείκων (κοντά στο κατάστημα Παλατίνο).
Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο σημειώθηκε όταν ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο εξετράπη, για άγνωστους ακόμα λόγους, από την πορεία του και προσέκρουσε σε περίφραξη σπιτιού , δίπλα από το δρόμο. Στο σημείο του τροχαίου έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, πυροσβέστες και αστυνομικοί. Έπειτα από λίγη ώρα , δυστυχώς η μοίρα έδειξε το χειρότερο της πρόσωπο , καθώς νεκρός ανασύρθηκε ο οδηγός του οχήματος.
Επιτυχημένη ήταν η επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό ενός εκ των δύο επιβαινόντων, που διεκομίσθη εκτάκτως στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ