Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Τι λέει στην "Π" η γυναίκα που της έκαψαν το αυτοκίνητο στα επεισόδια

Πάτρα: Τι λέει στην "Π" η γυναίκα που της έκαψαν το αυτοκίνητο στα επεισόδια«Δεν περίμενα να μου συμβεί, είμαι πολύ στενοχωρημένη, γιατί δεν ξέρω πώς να το αντιμετωπίσω». Η Αθανασία Παπαδοπούλου είναι συνταξιούχος και η κάτοχος του ΙΧ, μάρκας Ατος, που κάηκε το βράδυ της Πέμπτης κατά τη διάρκεια των επεισοδίων του Πολυτεχνείου. Επί 16 χρόνια χρησιμοποιούσε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις της και σε ένα βράδυ έγινε παρανάλωμα. Η ειρωνία; Το είχε παρκάρει στο συγκεκριμένο σημείο, επειδή εκεί ένιωθε μεγαλύτερη ασφάλεια…
«Από το μεσημέρι σκεφτόμουν να βρω ένα σημείο να το παρκάρω, γνωρίζοντας ότι το απόγευμα θα γινόταν πορεία και ενδεχομένως επεισόδια. Αποφάσισα να το σταθμεύσω στην Κολοκοτρώνη, πάνω από την Κανακάρη, θεωρώντας ότι το σημείο είναι ασφαλές. Συνήθως το παρκάρω στην Καραϊσκάκη, όμως εκείνη την ημέρα δεν βρήκα ελεύθερη θέση. Δεν φανταζόμουνα ότι θα καταστρεφόταν. Είμαι πολύ άτυχη και νιώθω πολύ στενοχωρημένη γι' αυτό. Δεν έχω άλλο μέσο να μετακινηθώ» σημειώνει η κ. Παπαδοπούλου, μιλώντας στην εφημερίδα "ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ"
Αποζημίωση στην περίπτωση της δεν προβλέπεται και με τα ελάχιστα χρήματα της σύνταξής της, ίσως προσπαθήσει μελλοντικά να πάρει κάποιο άλλο ΙΧ σε πολύ χαμηλή τιμή, μιας και το έχει ανάγκη. Από την είσοδο του σπιτιού ξεπροβάλλει και η μητέρα της, που μας εκφράζει και αυτή την ανησυχία της για το συμβάν. Οι δύο γυναίκες πλέον θα χρειαστούν τη βοήθεια συγγενών και φίλων για να μετακινούνται εκτός σπιτιού.
Η Αθανασία Παπαδοπούλου κατάφερε να πάρει σύνταξη ως εργάτρια σε εργοστάσιο της περιοχής μας και με τις πρόσφατες περικοπές, όπως και όλοι οι συνταξιούχοι, δύσκολα τα βγάζει πέρα. Και αυτό που της στέρησαν οι δράστες εκείνη τη βραδιά είναι ιδιαίτερα σημαντικό, όπως αναφέρει.
«Θα δούμε τι θα κάνουμε από εδώ κι εμπρός» αναφέρει με νόημα, πριν την αποχαιρετήσουμε.
Δίπλα από το ΙΧ της γυναίκας υπήρχε ένα ακόμη δίκυκλο, το οποίο κάηκε και αυτό ολοσχερώς. Ανήκει σε μια ιδιωτική υπάλληλο που εργάζεται στο σούπερ-μάρκετ «Ανδρικόπουλος» της Κορίνθου. Η κοπέλα το είχε σταθμεύσει και αυτή στην Κολοκοτρώνη και όχι στην Κορίνθου, θεωρώντας ότι θα υπήρχε κίνδυνος καταστροφής του, μιας και το κατάστημα είναι απέναντι από τον χώρο του Παραρτήματος.
«Δυστυχώς και εγώ και η κοπέλα σταθήκαμε άτυχες» σημειώνει η κ. Παπαδοπούλου.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ