Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Σε φάση υλοποίησης το πρόγραμμα σίτισης του δήμου στα σχολεία

Πάτρα: Σε φάση υλοποίησης το πρόγραμμα σίτισης του δήμου στα σχολεία Μέχρι τα τέλη του μήνα αναμένεται να ξεκινήσει το πρόγραμμα σίτισης για τους μαθητές των σχολείων της Πάτρας που προέρχονται από αδύναμες οικονομικά οικογένειες, οι οποίες δεν μπορούν πλέον να προσφέρουν ούτε ένα ποτήρι γάλα ή ένα κουλούρι στα παιδιά τους.
Πρόκειται για το πρόγραμμα του Κοινωνικού Οργανισμού που θα παράσχει δεκατιανό στους μαθητές των οικογενειών αυτών, ο αριθμός των οποίων την περασμένη σχολική σαιζόν είχε φτάσει τους 1.500, ενώ φέτος, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, ενδέχεται να αγγίξει τις 2.000.
Οι αιτήσεις που θα δέχεται ο Δήμος δεν έχουν ακόμα ξεκινήσει, αυτό είναι κάτι που θα γίνει από την ερχόμενη εβδομάδα, όταν και θα ολοκληρωθούν οι συναντήσεις που θα έχουν οι ιθύνοντες του Κοινωνικού Οργανισμού με τα στελέχη της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Το θετικό, πάντως, είναι ότι παρά τις όποιες δυσκολίες το πρόγραμμα θα ξεκινήσει και θα βοηθήσει, έστω και λίγο, τα παιδιά των οικογενειών που έχουν σοβαρό οικονομικό πρόβλημα και τα οποία υπάρχουν μέρες που δεν πηγαίνουν σχολείο λόγω έλλειψης βασικών ειδών διατροφής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ