Type Here to Get Search Results !

Δημήτρης Βεργίνης: «Παιχνίδι γιορτή για όλη την Πάτρα, βαθμολογική ανάσα για μας»

Δημήτρης Βεργίνης: «Παιχνίδι γιορτή για όλη την Πάτρα, βαθμολογική ανάσα για μας» Ο αρχηγός του Απόλλων Carna για το τοπικό ντέρμπι με τον Προμηθέα Ο Δημήτρης Βεργίνης αναφέρθηκε στο τοπικό ντέρμπι του Απόλλωνα με τον Προμηθέα (5/11, 17:00) κι εξήγησε ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι - γιορτή για όλη την Πάτρα.
Μήνας... βουνό είναι ο Νοέμβριος για τον Απόλλωνα Πατρών, όπως τόνισε ο Δημήτρης Βεργίνης, επισημαίνοντας την ιδιαίτερη σημασία που έχει το τοπικό ντέρμπι με τον Προμηθέα. Παιχνίδι γιορτή για όλη την Πάτρα είναι αυτό ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον Προμηθέα, σύμφωνα με τον Δημήτρη Βεργίνη, ο οποίος τόνισε την ανάγκη που έχουν οι δύο ομάδες για βαθμούς, αλλά και για να αποζημιώσουν τον κόσμο, παίζοντας καλό μπάσκετ.
Αναλυτικά, όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:
«Καλησπέρα σε όλους,
Ένα ακόμα δύσκολο και ιδιαίτερο παιχνίδι πλησιάζει για εμάς, καθώς αύριο αντιμετωπίζουμε στην έδρα μας τον Προμηθέα Πατρών και σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε αυτός ο αγώνας να έχει την ίδια κατάληξη με αυτόν της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπου φτάσαμε μια ανάσα κυριολεκτικά από μια μεγάλη νίκη και δυστυχώς δεν τα καταφέραμε.
Δεν γίνεται όμως το μυαλό μας να μένει σε αυτό το παιχνίδι, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά καθώς ο Νοέμβριος που μόλις ξεκίνησε είναι καθοριστικός μήνας για την πορεία της ομάδας μας.
Μπροστά μας έχουμε ένα παιχνίδι το οποίο είναι γιορτή για όλη την Πάτρα. Μετά από πολλά χρόνια, η πόλη εκπροσωπείται με δυο ομάδες στη Stoiximan.gr Basket League και όπως είναι λογικό και οι φίλοι του μπάσκετ το περιμένουν με ανυπομονησία.
Το επίπεδο του Πατραϊκού μπάσκετ έχει ανέβει τα τελευταία χρόνια και τόσο εμείς όσο και οι παίκτες του Προμηθέα καλούμαστε να ανταμείψουμε τον κόσμο παίζοντας καλό μπάσκετ και προσφέροντας θέαμα σε όλους όσους θα βρεθούν στο γήπεδο της Περιβόλας.
Αγωνιστικά για εμάς είναι ένα εντός έδρας παιχνίδι το οποίο πρέπει να το κερδίσουμε για να πάρουμε βαθμολογική ανάσα. Θέλουμε να βγάλουμε ενέργεια και πάθος, να ελέγξουμε το ρυθμό του και να περιορίσουμε τα ατού του αντιπάλου μας.
Ο Προμηθέας αν και νεοφώτιστη ομάδα στην κατηγορία έχει δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό σύνολο με καλές μονάδες παικτών και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να μας ξεγελά η βαθμολογική του θέση.
Ξέρουμε ότι το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο καθώς και οι δυο ομάδες έχουν μόλις μια νίκη στο πρωτάθλημα όμως αυτό που μας ενδιαφέρει είναι εμείς να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και όπως πρέπει και να μην δώσουμε δικαίωμα στον αντίπαλο μας μέσα στο σπίτι μας.
Όσο για το κλίμα και την ατμόσφαιρα που θα επικρατήσει στο γήπεδο. Όλοι ξέρουμε ότι η Πάτρα είναι μια πόλη που αγαπά και στηρίζει το άθλημα του μπάσκετ συνεπώς είναι δεδομένο ότι σε ένα τέτοιο παιχνίδι το γήπεδο μας θα είναι κατάμεστο.
Εγώ από την πλευρά μου θέλω να απευθύνω κάλεσμα στους φίλους της ομάδας μας να βρεθούν στο γήπεδο και να μας βοηθήσουν να φτάσουμε στην δεύτερη νίκη μας στο πρωτάθλημα.
Για σαράντα λεπτά λοιπόν αντίπαλοι με τον Προμηθέα Πατρών σε έναν αγώνα που ξεχωριστό για το μπάσκετ της πόλης μας.
Ο καλύτερος ας κερδίσει λοιπόν...».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ