Type Here to Get Search Results !

Ανήλικοι αλλά... "επαγγελματίες" οι κλέφτες των δημοτικών ποδηλάτων- Συνελήφθησαν και οι μητέρες τους!

Πάτρα: Ανήλικοι αλλά... "επαγγελματίες" οι κλέφτες των δημοτικών ποδηλάτων- Συνελήφθησαν και οι μητέρες τους! Ενας 14χρονος κι ένας 13χρονοςΣυνελήφθησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αχαΐας και του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, δύο αγόρια ηλικίας 14 και 13 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές.Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, η 29χρονη μητέρα του 13χρονου, ενώ αναζητείται για να συλληφθεί και η 30χρονη μητέρα του 14χρονου, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Ειδικότερα, οι δύο δράστες ενεργώντας από κοινού, διέρρηξαν με  θραύση τζαμιών, τέσσερα σταθμευμένα αυτοκίνητα σε χώρο στάθμευσης, στην Πάτρα, από τα οποία αφαίρεσαν πορτοφόλια, δηλωτικά και προσωπικά έγγραφα των ιδιοκτητών και των κατόχων τους.
Στη συνέχεια αφαίρεσαν από πλατεία στην Πάτρα, δύο ποδήλατα του Δήμου Πατρέων, τα οποία βρέθηκαν από τους αστυνομικούς και κατασχέθηκαν, στον τόπο που είχαν διαπράξει τις κλοπές στα αυτοκίνητα.
Για τη σύλληψη των δραστών κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αχαΐας και του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, οι οποίοι συνέλαβαν τους δράστες, σε κοντινή απόσταση από τον τόπο του περιστατικού.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.
Την προανάκριση ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.
*πρώτη ενημέρωση 13.48μμ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ