Type Here to Get Search Results !

Παρουσία της αναπληρώτριας υπουργού Παιδείας η παρέλαση στην Πάτρα

Με ξεχωριστή λαμπρότητα και κάθε επισημότητα πραγματοποιείται και εφέτος ο εορτασμός για την Παρουσία της αναπληρώτριας υπουργού Παιδείας η παρέλαση στην Πάτραεθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στην Πάτρα, με τις εκδηλώσεις να κορυφώνονται σήμερα με την επίσημη δοξολογία και τη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση.

Στις εκδηλώσεις την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Αθανασία Αναγνωστοπούλου.

Επίσης, στις εκδηλώσεις στην Πάτρα θα παραστούν ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας και ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος.

Το πρόγραμμα για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου
-07.30: θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες όλως των εκκλησιών, φροντίδα της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών, και οι μουσικές του δήμου θα περιέλθουν στους δρόμους της πόλης παιανίζοντας θριαμβευτικά θούρια και εμβατήρια

-08.00: έπαρση της σημαίας

-11.00: επίσημη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Πατρών χοροστατούντος του μητροπολίτη Πατρών Χρυσοστόμου (τέλος προσέλευσης επισήμων 10.50).

-11.30: επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο της Ελευθερίας (πλατεία Εθνικής Αντίστασης), όπου θα υπάρχει τιμητική φρουρά από σημαιοφόρους των λυκείων και γυμνασίων των Πατρών. Τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει διευθυντής δημοτικού σχολείου Πατρών. Κατάθεση στεφάνων, σιγή ενός λεπτού, ανάκρουση του εθνικού ύμνου, αποχώρηση σημαιοφόρων και επισήμων.

-12.00: παρέλαση προ των επισήμων στην πλατεία Τριών Συμμάχων των σωματείων, οργανώσεων, αντιπροσωπειών του Πανεπιστημίου Πατρών, ΤΕΙ μαθητών, ΕΕΣ, Τμημάτων Στρατού, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

-17.31: υποστολή σημαίας στην κεντρική προβλήτα Αγ. Νικολάου. Τ
ιμές θα αποδώσει κατά τα κεκανονισμένα, Τμήμα Στρατού μετά της μουσικής του δήμου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ