Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Το Πανεπιστήμιο καλωσορίζει τους νέους φοιτητές του

Πάτρα: Το Πανεπιστήμιο καλωσορίζει τους νέους φοιτητές του  Και τους εύχεται καλή και γόνιμη ακαδημαϊκή χρονιά Το Πανεπιστήμιο Πατρών καλωσορίζει τους νέους φοιτητές με ανακοίνωσή του και τους εύχεται μια καλή χρονιά. Αναφέρεται δε αναλυτικά στις συνθήκες φοίτησης που κάνουν το Πανεπιστήμιο της Πάτρα ένα από τα πιο λαμπρά ιδρύματα της χώρα.
Αναλυτικά:
«Εκ μέρους της Πρυτανείας, καλωσορίζουμε τα νέα μέλη μας, τους πρωτοετείς φοιτητές, και ευχόμαστε σε όλη την κοινότητά μας μια καλή και γόνιμη ακαδημαϊκή χρονιά. Με απόλυτη επίγνωση της τρέχουσας κατάστασης και υψηλό αίσθημα ευθύνης προς την ιστορία του Ιδρύματός μας, θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, πάντα σε συνεργασία με τα θεσμικά όργανα και όλα τα μέλη της κοινότητάς μας.
Θεωρούμε ότι δεν υπάρχουν ρηξικέλευθες λύσεις παρά μόνο ορθολογικές, που προκύπτουν μέσα από τον απαραίτητο δημόσιο διάλογο, τη συλλογικότητα, τις συνέργειες και τις συναινέσεις. Στην προσπάθειά μας αυτή, σας θέλουμε δίπλα μας και για το νέο Ακαδημαϊκό έτος, προκειμένου, όχι μόνο να εξασφαλίσουμε τη σταθερότητα, αλλά να οραματιστούμε και να δημιουργήσουμε συνθήκες ανάπτυξης.
Το όραμά μας, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, εκφράζεται με τις λέξεις: Αριστεία, Διαφάνεια, Ακαδημαϊκότητα, Δημοκρατία. Με την απόλυτη πεποίθηση ότι μόνο η συλλογικότητα, η διαφάνεια και οι δημοκρατικές διαδικασίες μπορούν να αποτελούν τους άξονες δράσης, σας καλούμε όλες και όλους να σταθείτε δίπλα μας με προτάσεις και κριτική στην προάσπιση και την ενδυνάμωση του Δημόσιου Ελληνικού Πανεπιστημίου.»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ