Type Here to Get Search Results !

Σε θέση μάχης οι συνταξιούχοι, ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις

Πάτρα: Σε θέση μάχης οι συνταξιούχοι, ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις Σε θέση μάχης βρίσκονται οι συνταξιούχοι της Πάτρας και ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας για τις αποφάσεις της κυβέρνησης που σε συνεργασία με την τρόικα τους επιβάλλει νέες μειώσεις στις συντάξεις τους.
Μάλιστα, σε σχετική της ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Συνταξιούχων Πάτρας ΙΚΑ-ΟΑΕΕ-ΔΗΜΟΣΙΟΥ-ΝΑΤ-ΤΑΕ-ΟΑΕΕ, τονίζονται τα εξής:  «Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των συνεργαζόμενων συνταξιουχικών οργανώσεων της Αχαΐας, σας καλεί σε πλατιά σύσκεψη την Τρίτη 20 Σεπτέμβρη και ώρα 11π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας, όπου θα γίνει ενημέρωση από εκπροσώπους των Ομοσπονδιών μας.
Δεν πάει άλλο με την πολιτική των κυβερνήσεων σε βάρος μας. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζει το έργο των προηγούμενων.
-Μειώνουν κύριες και επικουρικές συντάξεις.
-Κάνουν περικοπές στην Υγεία και στα προνοιακά επιδόματα και τις συντάξεις των ορφανών.
-Καταργούν τελείως το ΕΚΑΣ και το αντικαθιστούν με επιταγές ελεημοσύνης.
Λένε ψέματα για να δημιουργήσουν σύγχυση πως τα μέτρα αφορούν μόνο τις μεγάλες συντάξεις. Η πραγματικότητα όμως είναι αυτή που βιώνουμε εμείς και τα άνεργα παιδιά και εγγόνια μας.
Μπορούμε να τους σταματήσουμε. Πάρτε μέρος όλοι στην πλατιά σύσκεψη. Ποτέ κανείς δεν μας χάρισε τίποτα. Όλα τα κερδίσαμε με τους αγώνες μας. Όλοι τώρα στον αγώνα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ