Type Here to Get Search Results !

Εν αναμονή του ΕΣΠΑ εταιρίες και «υποψήφιοι» επιχειρηματίες

Πάτρα: Εν αναμονή του ΕΣΠΑ εταιρίες και «υποψήφιοι» επιχειρηματίες Στην αναμονή βρίσκονται οι επιχειρήσεις που έχουν μπει στο πρόγραμμα του προηγούμενου ΕΣΠΑ, στην αναμονή όμως βρίσκονται και αυτοί που θέλουν να ανοίξουν την δική τους επιχείρηση, με το νέο χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχοντας κάνει την σχετική αίτηση.
Οι επιχειρήσεις που μετά από κόπο κατάφεραν να συγκεντρώσουν τα χαρτιά που απαιτούνται και τις προϋποθέσεις για να μπουν δικαιούχοι στο προηγούμενο ΕΣΠΑ, δεν έχουν πάρει ευρώ μέχρι σήμερα από τα χρήματα που είναι να μπουν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.
Όσοι προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με κάποιον από τους αρμοδίους για να μάθουν κάτι περί του θέματος, δεν κατάφεραν να βγάλουν άκρη. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες, η κυβέρνηση έχει δώσει το «πράσινο» φως για να ξεκινήσει η κατάθεση των χρημάτων στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων του προηγούμενου ΕΣΠΑ και αυτό γιατί πρέπει να επιταχυνθεί η διαδικασία για το νέο ΕΣΠΑ που έρχεται.
Μέχρι τότε όμως όσοι έχουν καταθέσει τα χαρτιά τους για το νέο ΕΣΠΑ θα πρέπει να περιμένουν, με τις εκτιμήσεις να λένε ότι η αναμονή αυτή ενδέχεται να φτάσει μέχρι και τις αρχές του καλοκαιριού του 2017.
Τέτοια επιτάχυνση. Θυμίζουμε ότι στην Πάτρα υπάρχουν αρκετές επιχειρήσεις που κατάφεραν να μπουν στο προηγούμενο ΕΣΠΑ, δίνοντας μεγάλο βάρος στα χρήματα αυτά, που όμως ακόμα δεν έχουν δει.
Όσο για το καινούριο; Οι αιτήσεις που έχουν γίνει σε αρκετές περιπτώσεις είναι ιδιαίτερα περιοριστικές για τους υποψηφίους. Μάλιστα όσοι σκοπεύουν να ανοίξουν επιχειρήσεις, χρησιμοποιώντας την χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ σαν κεφάλαιο κίνησης, υπάρχει περιοριστικός όρος που τους ξεκαθαρίσει ότι δεν δικαιούνται να είναι ασφαλισμένοι.
Άρα, μέχρι να δουν τι θα γίνει με το νέο ΕΣΠΑ, δεν δικαιούνται ούτε να εργαστούν…

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ