Type Here to Get Search Results !

«Υπόνοιες οτι εργαζόμενοι του Καραμανδάνειου δηλητηρίασαν πάνω από 20 γάτες»

Πάτρα: Νέες υπηρεσίεες υγείας και ιατρεία στο ΚαραμανδάνειοΜε την επιστολή της προς την Διοίκηση του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων της Πάτρας , η οποία κοινοποιείται στον Εισαγγελέα και την 6η Υγειονομική Περιφέρεια η Πρόεδρος του Αχαϊκού Συλλόγου για την Μέριμνα των Ζώων Αναστασία Αραβαντινού, ζητά να διερευνηθούν καταγγελίες για θανάτωση γατιών στην περιοχή του Καραμανδανείου Νοσοκομείου.Όπως αναφέρει η κ. Αραβαντινού στην ανακοίνωσή της, υπάρχουν σαφείς υπόνοιες  εμπλοκή εργαζομένων του νοσοκομείου στη χορήγηση ναρκωτικής ουσίας σε ζωοτροφή με την οποία ταΐστηκαν περισσότερες από 20 αδέσποτες γάτες περιμετρικά του χώρου !
Αναλυτικά η επιστολή έχει ως εξής:
«Αξιότιμοι Κύριοι,
Τις τελευταίες μέρες έχουμε λάβει περισσότερες από 20 καταγγελίες για θανάτωση γατιών στην περιοχή του Καραμανδανείου Νοσοκομείου και συγκεκριμένα περιμετρικά του νοσοκομείου. Οι καταγγελίες αναφέρουν πως υπάρχουν υπόνοιες για εμπλοκή εργαζομένων του νοσοκομείου καθώς κάποιοι από αυτούς φέρεται να εκπόνησαν σχέδιο εξόντωσης των ζώων με χορήγηση ναρκωτικής ουσίας σε ζωοτροφή. Οι καταγγελίες αναφέρουν πως οι δράστες φρόντισαν να εξαφανίσουν τα ναρκωμένα και μισοπεθαμένα ζώα ώστε να μην υπάρχει απόδειξη της πράξης τους.
Γνωρίζουμε πως περιμετρικά του νοσοκομείου, φιλόζωοι ταΐζουν αδέσποτες  αλλά και δεσποζόμενες γάτες. Οι φιλόζωοι τηρούν την νομοθεσία και είναι ενημερωμένοι για την εγκύκλιο 1/13/1631/8.4.13 του Αρείου Πάγου με την οποία επιτρέπεται η σίτιση των αδεσπότων ζώων.
Οι φιλόζωοι συνδέουν την ξαφνική εξαφάνιση τουλάχιστον 10 γατιών με τις απειλές για εξόντωση και τις πληροφορίες για την εμπλοκή εργαζομένων του νοσοκομείου.
Παρακαλούμε όπως διερευνήσετε τις καταγγελίες σχετικά με την πιθανή εμπλοκή εργαζομένων του νοσοκομείου. Η δόση ναρκωτικής ουσίας που χρειάζεται για να πεθάνει ένα ζώο  δεν είναι κάτι που γνωρίζει ο οποιοσδήποτε».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ