Type Here to Get Search Results !

Στον Εισαγγελέα σήμερα ο 86χρονος πιστολέρο, που σημάδεψε δυο γυναίκες, στην Αγυιά

Πάτρα: Τον ενοχλούσε η φασαρία και άρχισε να πυροβολεί!Σήμερα θα οδηγηθεί εκ νέου στον Εισαγγελέα ο 86χρονος άνδρας, που την Παρασκευή το μεσημέρι, στην οδό Πηνειου στην Αγυιά, πήρε όπλο κι άρχισε να πυροβολεί εναντίον δύο γυναικών, ενώ νωρίτερα , σύμφωνα με την αστυνομία, είχε διαπληκτιστεί με έναν 34χρονο, αδελφός των δύο γυναικών, τον οποίο απείλησε, σημαδεύοντας με όπλο.
Ευτυχώς δεν προκλήθηκε τραυματισμός.
Ο ηλικιωμένος που μένει με την γυναίκα του, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, φαίνεται να ενοχλήθηκε από θόρυβο που φέρονται να προκάλεσαν οι γείτονες.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
Συνελήφθη, χθες (29-7-2016) το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, ένας 86χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απειλή, παράνομη οπλοχρησία και οπλοκατοχή.
Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι ο δράστης, εξωτερικά της οικίας του, διαπληκτίστηκε με ένα 34χρονο ημεδαπό και στη συνέχεια τον απείλησε, σημαδεύοντας τον με ένα πιστόλι.
Σε κοντινό διαμέρισμα διέμεναν οι δύο αδελφές του παθόντα, ηλικίας 36 και 25 ετών, οι οποίες όταν αντιλήφθηκαν τον διαπληκτισμό και εξήλθαν της οικίας τους, ο 86χρονος πυροβόλησε με το πιστόλι που έφερε, δύο φορές, εναντίον τους, χωρίς να τις τραυματίσει.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι συνέλαβαν τον δράστη στον τόπο του περιστατικού και κατέσχεσαν ένα πιστόλι με γεμιστήρα, που περιείχε τρία φυσίγγια, μια βολίδα κρότου και μια κυνηγετική καραμπίνα, που ήταν επίσης οπλισμένη με τρία φυσίγγια, τα οποία τους τα παρέδωσε ο 86χρονος.
Επιπλέον, εξωτερικά της οικίας του δράστη οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα κάλυκα από πυροδοτημένο φυσίγγιο πιστολιού.
Σε έρευνα που ακολούθησε, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του δράστη οι αστυνομικοί βρήκαν ακόμη και κατέσχεσαν :
Ένα πιστόλι ρίψης φωτοβολίδων,
Ένα πλαστικό κουτί (θήκη) πιστολιού,
Σαράντα ένα φυσίγγια κρότου λάμψης,
Τέσσερα φυσίγγια πυροβόλου όπλου, διαφόρων διαμετρημάτων
Ένα κάλυκα φυσιγγίου πιστολιού

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ