Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Όλη νύχτα στη φωτιά για να μην αναζωπυρωθεί-30 στρέμματα κάηκαν σε Βελβίτσι και Δραγώλενα

09.41 Λιγότερες δυνάμεις παραμένουν πλέον στην περιοχή, για φύλαξη μόνο. Επί τόπου βρίσκονται εξι άνδρες με τρία οχήματα.
07.07 Υπό μερικό έλεγχο βρίσκονται από χθες τα πύρινα μέτωπα σε Βελβίτσι και Δραγώλαινα και πραγματικά παρά τις δυσκολίες,(ένταση ανέμων, σπίτια κοντά) η πυροσβεστική κατάφερε να τα περιορίσει και να μην καούν οικίες. Οι άνεμοι ήταν δυνατοί και παρέμειναν σε ένταση σε όλη τη διάρκεια της νύχτας. Εκεί παρέμεινε και παραμένει η πυροσβεστική με 5 οχήματα 12 άνδρες και 7 ατομο πεζοπόρο.
Οι πυροσβέστες βρίσκονται επί τόπου για τυχόν αναζοπυρώσεις.
20.05: Συνολικά 30 στρέμματα έκαψε η φωτιά που εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 5 το απόγευμα της Πέμπτης, στο Βελβίτσι και τη Δραγώλενα της Πάτρας, εκ των οποίων τα 20 στρέμματα είναι χορτολιβαδική έκταση και τα υπόλοιπα 10 δασική. Χάρη στην μεγάλη κινητοποίηση των δυνάμεων της Πυροσβεστικής η φωτιά δεν επεκτάθηκε σε σπίτια που βρίσκονταν κοντά στα δυο πύρινα μέτωπα.
Στο σημείο παραμένουν σε επιφυλακή ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής.
19.31: Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η αγροτοδασική πυρκαγιά στην περιοχή Βελβίτσι / Δραγώλενα Πάτρας, όπως ανακοίνωσε στο λογαριασμό της στο Twitter, η Πυροσβεστική.
19.03: Δείτε νέες φωτογραφίες από τη φωτιά που εκδηλώθηκε σε Δραγώλενα και Βελβίτσι στην Πάτρα, που μας έστειλε φίλος αναγνώστης, τον οποίο και ευχαριστούμε:
Νεότερη ενημέρωση: Σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση από την Πυροσβεστική υπηρεσία, η φωτιά στο Βελβίτσι κοντά στο ΚΤΕΟ που απείλησε και σπίτια, έχει κατασβεστεί και πλέον οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής επιχειρούν στην δεύτερη εστία της φωτιάς στη θέση Δραγώλενα.
Στο σημείο επιχειρούν αυτή τη στιγμή 1 πυροσβεστικό ελικόπτερο τύπου Ericsson και 2 Καναντέρ από αέρος καθώς και 17 οχήματα της Πυροσβεστικής με 35 άνδρες και 20 άτομα πεζοπόρο τμήμα.
Η φωτιά σύμφωνα με εκτιμήσεις της Πυροσβεστικής πήρε γρήγορα διαστάσεις λόγω των δυνατών ανέμων που πνέουν στη περιοχή αντάσεως 4 και πλέον μπωφόρ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ